De Oudolf tuin bij museum Voorlinden

Ik liet jullie in het vorig berichtje al wat proeven van de tuin. Maar nu gaan we helemaal los al moet ik er wel bijzeggen dat fotograferen op een zonnige dag geen geweldige foto’s geeft. Gelukkig trok ik weer zoveel foto’s dat ik nog keuze genoeg had. De tuin is opgebouwd volgens de klassieke Oudolf stijl met de typerende vaste planten en grassen die elkaar afwisselen. In de tuin staan ook verschillende dahlia’s. Vooral met de gele soort had ik het wat moeilijk, van dat fluo geel daar ben ik gewoon niet zo voor. Maar dat is persoonlijke smaak natuurlijk. Och laten we maar gewoon naar de foto’s gaan kijken. Je herkent ook heel wat planten en sommige combinaties die je ook in mijn tuin tegenkomt.

14 gedachten over “De Oudolf tuin bij museum Voorlinden

  1. Pingback: Blijf in uw kot #corona #nr10 | natuurlijk-rijk

  2. Ohhhhhh…. wat een rijkdom!
    Fotograferen met volle zon is inderdaad niet de juiste tijd maar ik zou deze foto’s voor geen goud hebben willen missen. Werkelijk genieten van deze bloemenzee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *