Amper 4 maanden later

Inderdaad, ik ben het net nog even gaan opzoeken. Op 10 april liet ik jullie in dit blogberichtje weten dat de voortuin helemaal klaar was. En ik moet zeggen dat ik er echt wel helemaal weg van ben. Het geheel moet uiteraard nog flink groeien maar hier en daar verschijnen al zulke schone combinaties dat ik die natuurlijk graag met jullie wil delen. Mijn met stip favoriete plantje Helenium ‘Moerheim Beauty’ heb ik hier rijkelijk laten terugkomen. Dit is dan weer de Helenium ‘Ti Dye’ met zijn opvallende opgerolde bloemblaadjes.  En ondertussen ben ik ook helemaal weg van deze Echinacea pallida. Al hebben ze wel flink geleden van de hittegolf van een paar weken geleden. Heel wat bloemen zijn gewoon verbrand. En op deze bonte mengeling ben ik gewoon verliefd. Het gras stipa Tenuissima, Agastache ‘Black Adder’, Sanguisorba officinalis ‘Red Thunder’ en ‘Ruby Velvet’ en de Rudbeckia subtomentosa.

7 gedachten over “Amper 4 maanden later

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *