Blijf in uw kot #corona #nr10

De bloemekes uit het vorige berichtje deden me er aan denken dat ik nog wat dahlia’s wilde bijbestellen. Vorig jaar hebben we al rijkelijk kunnen plukken van onze dahlia’s. Maar daar kunnen er altijd nog bijkomen hé. En dus bestelde ik nog wat leuke soorten bij FAM flower farm, ze hebben er een erg leuk aanbod.  En een super verzorgde website waar veel aandacht is besteed aan de styling. Het pakketje werd trouwens super snel geleverd.  Ik bestelde volgende soorten;
-Tyrell
-Clyde’s Choice
-Irish Pinwheel
-Jowey Paula
-Caproz Pizzazz
-Jowey Linda
-Jowey Winnie
-Cafe au Lait
-Frost Nip
-Mirella
-Vassio Meggos

En dit boek beland ergens eind augustus in mijn brievenbus omdat er foto’s in staan die ik nam in de Oudolf tuin bij museum Voorlinden!Tof hé!

5 gedachten over “Blijf in uw kot #corona #nr10

  1. In een zomer als vorig jaar zijn dahlia’s de meest dankbare planten denkbaar. De slakken laten zich niet zien en ook de bladluizen zijn met beduidend minder. De twee meest gevreesde dahliabelagers, overigens.
    Vorig jaar deden de dahlia’s het goed, twee jaar geleden ook. Kortom: ze mogen blijven. Maar zo’n rijk assortiment als jij aanschafte, heb ik hier niet. Vijf soorten volstaan ruimschoots te onzent.

  2. Ik werd toch ook verleid door dahlia’s toen ik ze 2 jaar geleden zag liggen bij een biobloembollenkweker in Nederland. Maar vorige zomer zijn ze allemaal opgevreten door de slakken. De liefde is dus weer even bekoeld.?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *