Wat een schoon weer

Echt ik word daar zo vrolijk van, dat ik hier prompt een nieuw berichtje uit mijn mouw schud, gewoon omdat ik daar zin in heb, omdat het zo’n stralend weer is, een beetje koud misschien maar met een mooi verwarmend zonnetje.  En in zo’n zonnetje ziet alles er toch stukken beter uit, niewaar; Niet dat mijn boomgaard er al zo imposant uit ziet, zeker niet in vergelijking met hier, en zeker niet nu alle blaadjes eraf zijn.  Maar er zijn zo van die dagen dat ik gewoon content ben en dat ik me voorstel hoe het er over 10, 20 jaar zal uitzien.  Ik las eens ergens een spreuk en die kwam erop neer dat tuiniers niet bang zijn om oud te worden.  Dat oud worden hoeft zo niet meteen maar ik ben wel heel erg benieuwd naar hoe het er dan zal uitzien.

En er zijn er nog die van het zonnetje genoten, de schapen lagen heerlijk te soezen en ook deze kerels zaten heel de namiddag met z’n zevenen in de boom, tot ik mijn foto-toestel boven haalde natuurlijk, toen waren ze nog met 2; Ondertussen kokerel ik voor het avondeten, recht uit de moestuin; en begint het hier heerlijk te ruiken naar pompoencake!

Ineens besefte ik deze week ook dat het jaar weeral bijna om is.  De kerstboom werd binnen gehaald, de eerste pakskes gekocht, de ideetjes voor de zelfgemaakte kerstkaarten verzameld, een hit via de zoekmachines zowaar! Die kerstboom foto hebben jullie nog tegoed, deze krans geeft al een beetje de sfeer weer.

5 gedachten over “Wat een schoon weer

 1. @Elise, daar droom ik nu al van 😉
  @de fruitberg; nog 4 dagen, amai, die zijn nu misschien al bijna om
  @Helma; mijn Madame die kan er wat van hé 😉
  @Zem; aha jij ook al de poetskriebels, ik poetste vorige week alle ramen, binnen en buiten 🙂

 2. Dit weer geeft energie, zelfs ik sla aan het poetsen 😉 het moet met de kerst wel wat lijken in huis , nietwaar?
  De appeltjeskrans is heel leuk, lekker spontaan en schitterend op de foto.

 3. In het zonnetje ziet alles er inderdaad meestal mooier en vrolijker uit al moet ik zeggen dat je schaal van de laatste foto er ook echt weer fantastisch uitziet 🙂

 4. ’t Is inderdaad schoon weer, maar ik zie daar eigenlijk niets van want altijd aan ’t werken. Nog 4 dagen werken dit jaar, dus probeer dat weer nog wat langer hier te houden aub.

 5. Het jaar ging vlot, en je boomgaard ziet er misschien niet zo uit als bij de link. Maar ooit word het net zo prachtig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *