Enkele van onze favoriete plekjes

Met al die verlengde weekends van de laatste weken was er de nodige tijd om wat uitstapjes te maken. Samen met mijn Madame wilde ik nog eens een dagje gaan wandelen op Tiengemeten. Ik heb al verschillende berichtjes geschreven over dit natuur-eiland tussen Dordrecht en Rotterdam. We zijn er al eens gaan kamperen en elk jaar trekken we er zeker een dagje naartoe, maar met de kinderen geraken we meestal niet verder dan de speelnatuur. Aangezien er nog een heel stuk is dat we nog niet verkend hadden was de keuze snel gemaakt.. Het werd een heerlijke dag. Op zo’n eiland heb je echt rust en ruimte en kan je heerlijk genieten van de natuur. Kortom een aanrader! Loop maar even mee; En dan was er nog afgelopen Pinksterweekend. Naar jaarlijkse traditie gaan we met 4 andere gezinnen op weekend en dit jaar gingen we naar één van onze favoriete adresjes in zeeland. We gingen namelijk tipi-kamperen in Vrouwenpolder. Ook daar heb ik al eens eerder foto’s van laten zien, maar het blijft een heerlijke plek! We genoten er van een lekker lang weekend. Het toffe aan tipi-kamperen is dat je heel veel buiten bent. Vrijdag en zaterdag was het nog wat fris maar zondag en maandag genoten we van een zalig zonnetje!

5 gedachten over “Enkele van onze favoriete plekjes

  1. Schitterend stuk natuur, daar op Tiengemeten! Mooie foto’s.
    En dat tipidorp lijkt me een heerlijke plek, vooral voor de jeugd.
    Ik zal mijn kleinkinderen ook inseinen.
    Hartelijke groeten, Zem.

  2. Op Tiengemeten ben ik verschillende keren geweest en als ik dan jouw foto’s zie moet er dit najaar maar weer eens heen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *