Bloemen in Portugal

Jullie weten nog wel dat we een paar weken geleden naar Portugal gingen en dat dat toen niet zo goed afliep. Wil je het nog eens nalezen kijk dan maar eens hier. Maar wat ik jullie zeker nog wil laten zien is het feit dat Ik enorm onder de indruk was van al die wilde bloemen die daar voorkomen. Echt niet normaal. Ik had dat eigenlijk nog nooit meegemaakt. Om een hoop bloemen in hun natuurlijke omgeving te zien. En het leuke daarvan was dan ook nog eens dat ik best wel wat bloemen herkende die we hier (in veredelde vorm) ook gewoon hebben. Lavendel, Irissen, Salvia’s, leeuwebekje en nog een hoop soorten waar ik nu niet meer op kan komen. Overal waar je ging of het nu aan de rotskust was, dan wel in de duinen, overal kwam je weer andere soorten tegen. Een wandelvakantie in het voorjaar in Portugal, ik kan het iedereen aan bevelen. Loop anders even mee;

6 gedachten over “Bloemen in Portugal

 1. prachtige foto’s Rob..

  ik heb de streek er ook bezocht en vond die helemaal top

  groeten

 2. Hoi Rob,

  ik ben hier echt behoorlijk van onder de indruk!! Schitterende bloemen en zo sfeervol tussen de stenen. Ik kan me ook echt voorstellen dat jullie daar ook heel erg van onder de indruk waren. Prachtige weergave van dit natuurschoon.
  Groeten, Helma

 3. Wat een rijkdom aan mooie, wilde planten. Het moet daar fantastisch zijn geweest voor jullie, wat planten betreft zeker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *