Van nazomer naar herfst

Tot mijn verbazing kregen we afgelopen weekend nog behoorlijk wat zon te zien. Ik had mij immers aan een grijs weekend verwacht en dat verraste me dus echt wel. Maar ik heb er van genoten. img_1491 Zo heerlijk in het zonnetje nog wat tuinklusjes doen. Een toer gaan lopen, lekker gaan wandelen, nog wat andere onderhoudsklusjes, heen-en-weer-gerei voor de hobby’s van de kids en het weekend was weer te snel voorbij. De vlinders en bijen zijn nu vooral te vinden op de Asters. We zijn al een eind in oktober maar het was er nog echt wel een gezellige drukte van insecten die nog de nodige energie komen opdoen. img_1493 img_1526 img_1538Dinsdag kregen we een koude ochtend. En daar had ik me dan ook weer niet aan verwacht. Ik had de auto laten buiten staan en kon al gelijk beginnen krabben. Mijn Madame maakte in mijn ogen het ultieme herfstboeket; img_1484 Vurige kleuren, zo heb ik het graag. En zoals je kan zien is er niets veilig voor haar. Rode melde en doorgeschoten venkel combineert ze alsof het er voor dient. img_1490 Misschien nog een van nazomer naar herfst-foto om mee af te sluiten? img_1528

9 gedachten over “Van nazomer naar herfst

 1. een mooie lange nazomer, om niet licht te vergeten..

  maar na zondag is die nu wel definitief voorbij..

  een heerlijk fleurig logje

  en de laatste foto is mijn favoriet

  groeten

 2. Hier ook genoten van de nazomer. Ik denk wel dat het nu ongeveer gedaan is met de pret. leuke; kleurrijke foto’s wel

 3. Het was ook inderdaad een onverwachte en ook een prachtige nazomer. Dit hadden we volgens mij ook echt wel verdiend 🙂 Mooie foto’s en ik zie ook nog ene prachtige dagpauwoog en kleurige bloemen.

 4. Dat is pas een zalig herfstboeketje , schitterende warme kleuren. De nazomer van 2016 zal ons nog lang heugen denk ik. Het komende weekend belooft terug een uitschieter van de zon te zijn… popel popel hé 🙂 Je natuur & bloemen fotografie is echt mooi en genietbaar. De meeste foto’s kunnen zo aan de muur

 5. Als je de blik richt op de planten die nog bloeien, is er nog veel moois in de tuin.
  De laatste foto vind ik vooral heel mooi.
  Maar ik vind het al aardig (winters) koud, hoor 🙁

 6. Nazomer zou ik het huidig heersende weerbeeld toch niet meer noemen; de herfst slaat volop toe.
  Geniet van de resterende kleuren. Doe ik ook ten volle.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *