So far so good

Ik had een week verlof. En met de verbouwingen en allerhande bezigheden hier besloten we toch maar om euhm rustig thuis te blijven zoals ze dat zeggen. Ja daar klopt dus echt niets van hé. Elke dag tal van bezigheden, nog wat uitstappen erbij, wat sportieve activiteiten; lopen, wandelen, mountainbiken. En dan ook nog serieus in den hof zitten werken. Na die week leek het wel of ik helemaal uitgeput was en werd ik zaterdag-ochtend veel te vroeg wakker met keelpijn en een fikse verkoudheid. Meestal negeer ik die zaken gewoon en ga ik lekker buiten werken, daar knap ik nog het meest van op. De aanbouw groeit hier maar verder. Deze week zouden ze de gevelbekleding verder afwerken en komt de chape. Dan moet alles 2/3 weken drogen voor ze de cementtegels kunnen leggen. En nog eens 2 weken later komen ze de keuken al zetten. Dat betekent dus dat we geweldig op schema zitten en we dus nog voor de Kerstvakantie in onze nieuwe keuken staan te koken. Geweldig toch. Zelf ging ik al aan de slag om de grond rondom de aanbouw grondig om te spitten. Er zaten heel wat stenen in en een serieuze kraan was er ook nog eens over gereden dus dat was best wel hard labeur. Maar in mijn gedachten zie ik die prairie-tuin al liggen. Alleen nog even kijken waar we ons terras gaan placeren en of er überhaupt daar nog wel gras komt te liggen. Voorlopig ziet het er al zo uit; Die haag gaat nog weg en die buxusbollen ook nog en dan hebben we van binnenuit dit zicht, daar doen we het immers voor!

15 gedachten over “So far so good

  1. Dag Bas, die keuze is inderdaad moeilijk. Een goede kennis van ons werkt bij een ramenverdeler. We hebben gekozen, en nu neem ik de offerte er even bij, voor en ik citeer; aluminium werk in unicolor gemoffelde, geïsoleerde Reynaers ML8-HI 3-kamerprofielen en CP155LS-HI monorail hefschuifraamprofielen. We hebben ook super-isolerend glas genomen. Hopelijk ben je iets met deze info. Wij zijn in ieder geval uitermate tevreden.

  2. Heel mooi! Wij zijn zelf ook bezig met de planning van een aanbouw met open zicht op de tuin. Wat betreft de kozijnen ben ik heel benieuwd voor welk merk en type materiaal jullie hebben gekozen.

    groet, Bas

  3. Hoe meer ik erover nadenk, hoe meer ik daar ook naartoe nijg! Nu alleen nog mijn Madame overtuigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *