Meer kleur binnen!

Zit ik hier maar te wachten tot het winter wordt om jullie nog eens binnen te laten gluren, altijd een populaire bezigheid heb ik al ontdekt, jullie curieuzeneuze 😉  Zoals hier al aangekondigd kreeg dit jaar zoonlief zijn kamer een nieuwe restyling.  Met zijn 9de verjaardag in het verschiet en de paardjes die daar nog altijd hingen werd dat toch wel tijd.  Een leuk behang-papier doet al veel ontdekten we hier en dus kozen we voor dit retro groen motiefke.  Een paar weken geleden volgde dan de officiële opening, de kinderen vonden dat natuurlijk geweldig, compleet met lintje en sap en al! En zo ziet het er uit vanaf de andere kant; Over de details en de afwerking moeten we ons nog eens buigen.  Maar dochterlief haar kamer kreeg er nog wel wat leuks bij; Met de feestdagen vroeg ze eigenlijk een lalaloopsie, gelukkig hebben we een vriendin die zo’n plastieken brol ook gewoon zelf kan haken, super schattig hé! Ze is er helemaal zot van. Maar eigenlijk speelt ze nog het meeste in haar kookeiland met winkel en al ineen, een verzameling kringloop- en familiespullen, enkel het keukentje is nieuw; daar kan zelfs onze keuken niet tegenop 😉

7 gedachten over “Meer kleur binnen!

  1. Ik moet ff wennen aan dat retro behang maar ja, ik ben ook niks gewend whahahahaha….. Ziet er wel kleurig uit in ieder geval. Ook de kamer van dochterlief mag er zijn en wat een leuke schoentjes!!! Maar ook dat leuke popje wat er in zit is echt een prachtig item :_)

    Heel fijn weekend alvast.
    Groetjes, Helma

  2. Dat is van het merk “room blush”, retro green als ik me niet vergis. Via verschillende hippe sites kan je dat on-line bestellen, maar via de site van room blush kan je ook de winkels opzoeken waar ze het ook kunnen verkrijgen en dat bleek in ons geval stukken goedkoper! Het behang is wel een dun soort vliesbehang, een goede ondergrond is belangrijk, ik heb al spijt dat we niet eerst behangen hebben met gewoon vliesbehang en dan dit behang erover, er zijn een paar plekskes waar je de ondergrond erdoor ziet ;-( maar zoietsd zie je natuurlijk alleen maar in het begin!

  3. Mooi werk! En het haakwerk van je vriendin is prachtig.
    We hebben hier ook de kamer van onze oudste zoon (die nu op kot zit) onder handen genomen, wat ook de langere stiltes op de Blijentuin verklaart.

  4. Ik ben gek op dat retrobehang. Uit welke winkel komt het? (Binnenkort wordt de logeerkamer te onzent geheel in vintagestijl ingericht, vandaar mijn interesse.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *