Knalt er nog wat kleur tegenaan!

Met de schoonste bloemen uit den hof; amandeltjes is dat nie tof!ย Maar ook de botanische tulpen mogen er wezen, of wat dacht je van de deze; ย Of zie je liever anemonen, want daar kan ik ook wel inkomen; Of zijn het toch deze blauwe bloemen, die je hart sneller doen boemen;En deze mag ik niet vergeten, ik kwam ze aan de slootkant tegen; Zo lief en fijn, meer moet dat niet zijn.

Maar wat ik in de lente nog het fijnste vind, is van dat fris groen blad alsof het gene winter heeft gehad;

8 gedachten over “Knalt er nog wat kleur tegenaan!

 1. Bedankt voor de virtuele wandeling! De mooie foto’s brachten weer wat vreugde op mijn scherm!

 2. @Fruitberg; die kweepeer bloemekes staan hier nu ook te stralen, we hebben er toch een paar jaar op moeten wachten, volgens mij staat ie er toch al zeker 4 jaar!
  @Zem; dank je wel!
  @Janneke; hihi lirisch word ik er inderdaad van ๐Ÿ˜‰
  @Marian, oei oei fruitbomen/notenbomen en natte voeten dat gaat niet goed samen hoor, je kan natuurlijk ook een bergje maken en hem daar op planten en er bestaan zelfs exemplaren voor in pot, maar daar komen denk ik geen echte amandelen aan.
  @Yolande; hihi de toverfee die is leuk gevonden!
  @Helma; graag gedaan ๐Ÿ˜‰

 3. Ohw heerlijk al deze bloemtjes.
  daar moet je toch wel blij van worden!
  Echt hele mooie plaatjes waar ik heerlijk van kan genieten.

 4. De lente is mijn favoriete tijd van het tuinjaar. Genieten van al dat kleurige moois dat plots in de tuin is verschenen. Ik zie dat bij jullie de toverfee van de lente ook is geweest. Geniet!

  En o, die amandeltjes, die wil ik ook wel, hoe wonderschoon!

 5. Je zou er zowaar van gaan dichten, van al dat moois in je tuin! ๐Ÿ˜‰ Dat Amandelboomke, kan dat tegen kleigrond en wat natte voeten ’s winters? Of heb je daar geen idee van? Kan ’t ook zelf ff opzoeken natuurlijk ๐Ÿ˜‰
  Ik denk dat er geen plant is die het niet goed doet in jullie tuin! Dat is hier wat anders, ben ik intussen gewoon. We moeten ook nog altijd distels verwijderen na al die jaren. Vorige week twee enorme exemplaren, die groeien!!!!!, met heel de penwortel en al uit de grond kunnen liften, en dat maakt mij dan weer blij ๐Ÿ˜‰ Denk dat ik inmiddels de truc doorheb om ze zo goed en volledig mogelijk en met ’t minste ‘geprik’ uit de grond te verwijderen ๐Ÿ˜‰
  Marian

 6. Prachtige foto’s, die amandelbloesem is wonderschoon. Wat is het nu toch genieten in de tuin en daarbuiten……je wordt er gewoon lyrisch van, mooi gedaan.
  Groet, Janneke

 7. Heel mooi, al die fijne bloesem. Na de overvloedige regen loopt alles hier versneld uit. En, dat ongerepte, jonge groen: elk voorjaar weer heel speciaal.

 8. Ik zag dat vandaag de eerste bladeren op de beukenhaag. Fris, mooi zachtgroen blad.
  Mooie foto’s. Ik wacht nu op de bloemen in de kweepeer, die zouden ook prachtig zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *