Welkom lente

Terwijl we nog volop kunnen genieten van de Helleborussen!  Staan de lente-bloeiers helemaal klaar om uit de startblokken te schieten. Het speenkruid schoot ineens in bloei. Het is een plantje waar ik altijd moeite mee heb om dat deftig op foto te zetten. Dat knallende geel wil precies nooit echt goed pakken! Maar het kan ook aan mij liggen natuurlijk 😉 Nochtans staan er nog wat andere gele planten De wilgen-katjes staan bijna open, net zoals de bloesems van de fruitbomen, de sleedoorn, slanke sleutelbloemen, bosanemoontjes en weet ik veel wat nog allemaal. Lente, heerlijk toch!

14 gedachten over “Welkom lente

  1. Absoluut en dan heb ik het nog niet gehad over die fluitende vogels!

  2. Jullie moeten altijd iets langer wachten hé! Nog even geduld !

  3. Hij sputtert inderdaad nogal, van mij mag het losbarsten!

  4. De lente komt moeilijk op gang dit jaar, maar heerlijk toch weer dat het speenkruid overal bloeit. Geel vind ik dé voorjaarskleur en inderdaad op de foto wil die kleur nooit zo…….
    Groet, Janneke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *