Verjaardagsfeestje

De facebook-vrienden konden het afgelopen vrijdag al lezen, zoonlief was jarig en wij vierden zijn verjaardagsfeestje.  Bij ons geen binnenspeeltuin- of andere toestanden, wij hebben immers onze eigen feestzaal;   Vorig jaar hadden we nog een superheldenfeestje, maar dit jaar wilde zoonlief een bouwfeestje.  En dat zag er zo uit.  Alles begon met een uitnodiging om alvast in de juiste sfeer te komen; Vervolgens werden de nodige attributen gezocht en gevonden;   Daarna moesten er allerlei opdrachten uitgevoerd worden om aan het nodige bouwmateriaal te geraken.  En toen kon er naar hartelust gebouwd, getimmerd en geknoopt worden.  En ondanks dat het allemaal jongens waren hadden ze zelfs oog voor een leuke inrichting;  En van al dat bouwen krijg je natuurlijk reuzehonger; En dorst; En kon iedereen moe maar tevreden terug naar huis, en hadden wij nog wat opruimwerk 😉

13 gedachten over “Verjaardagsfeestje

 1. Gewoon prachtig 🙂 🙂
  Dit zijn feestjes die in het geheugen gegrift blijven.
  Onze zoon is onlangs ook nog naar een feestje geweest. Hij zal het zich ook nog wel even herinneren. Terecht komen op een “roze” prinsessenfeestje 😉

 2. Wow… dit vind ik echt super cool. En ik denk dat dit ook een verjaardagsfeestje is geworden om nooit meer te vergeten. Echt geweldig en ook heel leuk om deze foto’s te zien. Mijn complimenten voor je creativiteit hoor.
  Groetjes, Helma

 3. Dat is weer een super feestje! Ben helemaal weg van juliie ‘feestzaal’!
  Groot gelijk, wij hebben ook nooit aan die binnenspeeltuinen of Mac Donald-feestjes meegedaan!

 4. Daar is flink gefeest zo te zien. Die hebben zich duidelijk geamuseerd. En nu die vriendjes thuis ” Mama, ik wil ook een kamp bouwen”

 5. Gefeliciteerd met de zoon! Dat was wel een heel leuk en origineel feest dat hij kreeg. Veel leuker dan die meute jongetjes in auto’s weet ik waarheen te moeten slepen.

 6. Proficiat aan zoonlief! En wat een fantastisch verjaardagsfeestje moet dat geweest zijn! Het brengt herinneringen weer aan de verjaardagsfeestjes hier thuis toen de kids nog klein waren want ook hier geen binnenspeeltuin en dat soort toestanden 😉 al hadden we dan wel geen compleet bos (wow!) ter onzer beschikking.
  Lieve groet,
  Marian

 7. Vinden ze véél leuker dan binnenspeeltuinen en consoorten. Al die mannekes eens goed laten buitenspelen: prima gedaan! En zoonlief is de held van de klas met zo’n verjaardagsfeestjes.

 8. de max. vooral de pannenkoeken op het kampvuur! (over genderstereotiepen gesproken 😉 )

 9. Feestende kampenbouwers, zowaar. Cool! Het doet me meteen aan mijn jeugdjaren terugdenken. Ook toen al hadden we oog voor een gezellige inrichting. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *