Terug van weggeweest

Als u mij alleen volgt via deze blog dan hebt u dat waarschijnlijk nog niet eens doorgehad. Want mijn liefste lezerspubliek ik heb jullie dan ook tijdens mijn afwezigheid in de watten gelegd met maar liefst 3 blogberichtjes. Strever zult u misschien denken of misschien vindt u het gewijn wel erg fijn, dat laatste hoop ik natuurlijk. Via facebook en instagram, hoezo u volgt mij daar nog niet, shame on you! Maar de foto’s hopen zich hier maar op. Zoals vandaag deed ik een foto-rondje door de tuin en dan ben ik nog niet eens verder geraakt dan rond ons huis. Heb ik me nog niet eens toegelegd op al de kriebelende beestjes, de moestuin, het dahlia-veldje, de bloemenweide en weet ik veel waar u nog allemaal in geïnteresseerd bent. En ik zit weeral met een overload aan foto’s waaruit ik niet kan kiezen. Ik zeg het u leg een prairietuin, dutch wave tuin, Oudolf tuin, new perennial of weet ik veel hoe u dat wilt noemen en je valt werkelijk van de ene verbazing in de andere. Toch een kleine kritische nood van mijn Madame. Die vind namelijk dat er net voor onze leefkeuken toch iets te veel grassen staan. Ik kan ze snappen, zeker als je de rest van de tuin ziet. maar hé, zo’n tuin dat verandert elk jaar wel wat hé en dus zaai ik nog wel wat Echinacea’s bij of iets anders fleurrijk en mijn Madame zal weer  helemaal content zijn. Ik weet niet hoe dat bij jou tuin is maar als je zo 2 weken bent weggeweest is het altijd even schrikken hoe alles weer gegroeid is in eerste instantie lijkt het alsof alles ontploft is. Maar ondertussen heb ik er weer een goed zich op. nog wat onkruid weg doen hier, nog wat oogsten daar en we zijn weer helemaal bij. En ondertussen genieten we helemaal van al die bloemenpracht. Kijk maar even mee; 

13 gedachten over “Terug van weggeweest

 1. zooo, dat is pas een mooie kleurrijke tuin
  jij hoeft helemaal niet weg te gaan met zoveel mooi
  mooie sfeervolle foto’s!

 2. Noem jij dat een ’tuin’ ??
  In mijn ogen heb je een bloemen paradijs geschapen 🙂
  Zalige bloemen fotografie hier !

 3. Uit de foto’s blijkt hoe mooi het allemaal is geworden, je “Piet Oudolftuin” of hoe je het ook noemt.
  Werkelijk schitterende foto’s, daar heb je het allemaal voor gedaan, Rob, om deze schoonheid rond je huis te krijgen.
  Hartelijke groeten van Zem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *