Aan het werk!

Dat is hier al geleden van 17 juli dat ik nog eens iets gepubliceerd heb. En dan noemde ik me vorige keer nog ne strever. Pfff, dat is dus meteen bij deze ontkracht. Aan het werk dan maar. Want er moest gemaaid worden in de bloemenweide. Na een paar dagen drogen kon ik vandaag alles op hoopjes rijven en die hoopjes dan rond de weide uitstrooien, zo hoop ik daar ook wat bloemen te krijgen. Zoals je op de foto’s kan zien gebeurt dat maaien allemaal gefaseerd. Eén stuk werd al eind juni gemaaid en daar verschijnen weeral nieuwe bloemen. In een ander stuk is nog niets gemaaid en ik probeer natuurlijk ook toefjes bloemen die nog schoon staan te laten staan. Dat zijn dan eilandjes voor de insecten. Bewijzen wilt u et voila; 

9 gedachten over “Aan het werk!

  1. Ons tuintje heeft een zware zonneslag gekregen denk ik…
    Meer bruin en verdord dan fleurige bloemen en/of groen 🙂
    Als ik jouw vrolijke tuintje zie, dan ben ik stikjaloers (grapje hé 😀 )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *