Terug thuis

Na 3 weken wilden we toch wel eens weten hoe het er thuis uitzag.  Viel me dat reuze mee seg.  Zienekeeer hier wat een schoon welkomstbloementafereel dat ons stond op te wachten;   En dus deden wij ook maar gewoon gelijk anders en stonden er in een mum van tijd bloemekes op de kast;  En konden de nieuw kommekes van mijn Madame meteen gevuld worden; En voor wie zich misschien afvraagt waar we dan al die tijd hebben gezeten, een kleine tip;

12 gedachten over “Terug thuis

 1. @Sara; zo’n bloemenakker gaat sneller dan je denkt hoor, zaaien in mei en enkele maanden later heb je al zo’n kleurbommekes!
  @de Zandeik; 😉

 2. @de fruitberg; het toeval wil dat we op de terugweg een deel van het parcours hebben gereden 😉
  @Elisa 🙂
  @Muggenbeet; een hele fijne vakantie, maar de tuin heeft ook dorst alhier!
  @Vietje; wij kiezen altijd rustige campings uit dus moeten gelukkig ook niet vechten 😉 maar thuis kan je natuurlijk ook genieten!
  @Menck; we hebben heel de familie aan het werk gezet 😉 er werden hagen gesnoeid, met de bosmaaier het hoge gras rond de heg aangepakt, de muistuin werd onderhouden, bessen geplukt en ingevroren, confituur gemaakt, we hadden dus nog gerust wat langer kunnen wegblijven 🙂
  @Vlijtig liesje; veldbloemen zijn idd super!!!
  @Myriam; geniet ervan
  @Angelika 🙂

 3. dat is inderdaad een mooie thuiskomst. Wij hebben momenteel een staycation (vakantie thuis) maar met zulk weer valt dat ook goed mee 🙂

 4. Magistraal, zo’n thuiskomst. Een bloemenweide doorstaat de droogte vrij goed. Hoe is de rest van de tuin er aan toe na drie weken uithuizig te zijn geweest?

 5. Je tuin heeft je duidelijk gemist! Zo’n mooi welkomsgroet! Heel mooie kommetjes. Wij gaan niet echt op reis dit jaar het budget is ergens anders aan uit gegeven… Maar we kochten wel een eenvoudig zwembadje. Daarnet na een daguitstapje zaten we met heel het gezin er even in. Het was al na 6en… Toen ging ik nog even drogen in mij tuinstoel en genoot nog wat van de zon. Toen ik mijn ogen sloot dacht ik. Nou heb ik het zelfde gevoel zoals 2 jaar geleden, toen we in Cannes op reis waren… Alleen is dit veiliger voor de kiss. Ik heb alles bij de hand (potje, drinken, koek, ijsje,…) en ik moet niet vechten voor m’n stoel!

 6. Hier hebben stukken van de tuin heel grote dorst, andere planten zijn dan weer deels verbrand. Hier geen euforische geluiden dus.
  Hopelijk hebben jullie een fijne vakantie achter de rug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *