Slecht nieuws

Verdikke toch!  Vandaag slecht nieuws gekregen over de gewonde buizerd waarover ik hier al eens schreef en toen veel lof kreeg over mijn heldhaftig optreden! Volgende mail ontving ik;
Beste,
Op 31 oktober heeft u ons Opvangcentrum gecontacteerd voor een Buizerd in nood. Het ging om een ernstig gekwetste vogel (breuk rechtervleugel).
Na meerdere pogingen tot herstel, met grote hulp van onze dierenarts, bleek het dier niet te kunnen herstellen. We hebben ons best gedaan, maar jammer genoeg zou de vogel nooit meer een kwalitatief leven kunnen leiden. Daarom werd onlangs door onze dierenarts beslist het dier te euthanaseren.
We vinden het heel erg jammer dat we geen beter nieuws kunnen meedelen, maar niettemin heel erg bedankt om zich te bekommeren om een dier in nood!
Met vriendelijke groeten,
Opvangcentrum voor Vogels en Wilde Dieren, Herenthout  
Wil je onze werking steunen? Word lid voor maar 10 € per jaar!
rek.nr. 979-4363001-43, vermelding “lidgeld”
http://www.vocherenthout.be/

Toch verdoriekes jammer!

10 gedachten over “Slecht nieuws

  1. Ohhh… dat is inderdaad heel jammer maar als deze buizerd niet meer de kwaliteit van leven terug kan krijgen zoals hij gewend was, dan zou het een prooi worden van andere dieren en dat is nog erger dan deze vogel een zachte levenseinde te geven.
    Aan jou heeft het in ieder geval niet gelegen,

  2. Netjes, dat je bericht kreeg. Jammer, maar je actie van toen blijft z’n waarde houden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *