Ons huis op de prairie

Mensen die me volgen op Facebook en instagram (check natuurlijkrijk) konden het bijna live volgen. Donderdag werd er hier immers een mega pretpakket afgeleverd. Mijn planten voor onze nieuwe prairietuin werden toen aan huis geleverd. ’s Avonds nadat de huishoudelijke taken verricht waren kon ik het niet laten om te beginnen met het uitzetten van de planten. Jullie weten waarschijnlijk nog wel dat ik daar zelf een plan voor had gemaakt. Ik begon met het uitzetten van de grassen. Vrijdag na het werk ging het dan verder met de bloemen. Nadat alle potjes op hun plaats stonden zag het er zo uit. En wie aandachtig het plan heeft bekeken ziet dat er toch nog een aantal veranderingen zijn gebeurd. Zoek de verschillen zou ik zeggen.En dan moest alles natuurlijk nog de grond in gaan. Dat was een jobke voor zaterdag, allé jobke, een serieuze job zegt maar. Maar met wat goeie muziek op ging dat vlot vooruit. Et voila. Wat denken jullie van ons huis op de prairie; Ongelooflijk dat dit er nu allemaal staat. Dit was toch wel een serieus project. Ik weet nog goed dat ik in november begonnen ben met het opruimen van alles wat er stond, het omspitten en al. Maar dat kon je hier al eens lezen! En nu zijn we 6 maanden later. Wie nog eens graag wil zien wat ik allemaal geplant heb moet hier eens gaan kijken. In ieder geval is het de rest van het weekend ideaal weer. Wat regenbuitjes en dan tegen volgend weekend terug meer zon zullen de boel goed doen groeien. Ik hou jullie uiteraard op de hoogte.

16 gedachten over “Ons huis op de prairie

 1. Hih hi zo voelde het ook, een heel groot pretpakket!!!

 2. Dat kwam inderdaad goed uit. Een week vroeger en ik had nogal moeten sproeien denk ik!

 3. ik heb er al wel eens van gehoord, maar echt kennen doe ik het niet. Met onze uitbreiding is onze woning inderdaad ietske groter geworden. de beste investering die we ooit hebben gedaan!

 4. wat dat onderhouden betreft zie ik de eerste onkruiden alweer piepen, en dan vragen ze zich af waarom ik zo weinig stil zit 😉

 5. Van je vele werk, uitdenken, plannen, uitpluizen ga je veel plezier hebben. En nog eens zoveel plezier met het onderhouden van al dat moois.
  Als je ooit eens een open tuindag organiseert… (een stiile wenk 🙂 )

 6. Wat gaat dat er straks geweldig uitzien maar ook wat een werk heb jij geleverd met dat hele project. Ben heel benieuwd hoe dat er straks gaat uitzien.

 7. Ik ben zo benieuwd hoe het er uit gaat zien…en jij kunt tenminste zeggen dat je een ‘klein huis op de prairie hebt”. Ken jij die tv serie (of boeken) eigenlijk?
  Alhoewel jullie huis niet echt klein meer te noemen is.

 8. Niets zo leuk als een nieuw stukje tuin aanplanten. En nu alleen wachten ot het allemaal volgroeid is.

 9. Alles geplant! En op het goede moment: de natuur geeft water en in het weekend wordt het weer lekker warm.
  Ik ben erg benieuwd hoe dit stuk tuin zich nu verder gaat ontwikkelen.
  Dat zullen we vast in geuren en kleuren te horen krijgen.
  Hartelijke groeten van Zem.

 10. Heel mooi vervolgverhaal. Prachtig werk heb je geleverd !
  Op sommige fotootjes lijkt het net ‘sinterklaas’… !
  Lie(f)s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *