Ik ging naar de ecologische ruilbeurs en bracht mee

Onze lokale Velt afdeling organiseert al enkele jaren een ruilbeurs. Maar om één of andere reden was ik daar nog nooit geraakt. Maar vandaag dus wel. Ik nam mijn mandje met zaden mee en bracht volgende zaken mee terug; Zaad van bolderik en pastinaak. En volgende plantjes; Citroenmelisse (voor op ’t werk, dan heb ik daar ook lekkere thee), nieskruid, wat selder, spitskool, oregano, en een plant blauwe regen.  Hugo van de zadenwerkgroep van Velt was ook aanwezig en daar kreeg ik nog volgende plantjes; bloedzuring, zwartmoeskervel en Kaukasische rankspinazie. Dat is toch super leuk hé! En als toemaatje kocht ik nog dit tuinbordje.

6 gedachten over “Ik ging naar de ecologische ruilbeurs en bracht mee

 1. in het najaar organiseren we waarschijnlijk een zadenruilbeurs, begin al maar extra zaden te verzamelen 🙂

 2. Wat een leuke planten!
  De bloedzuring is een hele mooie plant en komt hier ook goed terug na de winter.
  Ben ook benieuwd naar je Kaukasische rankspinazie.
  Al dat moois staat al lekker in de grond, denk ik.

 3. Plantenruilbeurzen, al dan niet ecologisch, zijn altijd leuk. Liefhebbers onder elkaar, nietwaar?

 4. Volgende week organiseren wij hier ook een plantenruilbeurs (velt Tienen). De eerste keer.
  Mooie buit iig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *