Het is weer de tijd van het jaar

Dat we het binnen lekker gezellig maken. Ondanks het feit dat ik eerst niet stond te springen om een kerstboom te zetten, niet alleen vanuit ecologisch oogpunt, maar ook door de beperkte ruimte die we momenteel met de verbouwingen hebben. Moet ik toch toegeven dat er niks beter is om in de juiste stemming te komen. Kijk zelf maar;  En een paar dagen later lagen daar zelfs ineens een massa pakskes onder! Reuze benieuwd of daar ook voor mij iets tussen zit 😉 Aangezien mijn Madame dan toch bezig was maakte ze ineens nog een krans zoals zij dat alleen maar kan. Allé ik bedoel er zullen er dat nog wel een hoop mensen kunnen maar ik dus helemaal niet! Sneeuw hebben we hier ook gehad, alleen was ik om tal van redenen telkens te laat om een foto te nemen op het juiste moment. En voor je het doorhad was heel de boel al aan het smelten. De borders zien er dus momenteel echt niet fotogeniek meer uit, heel wat planten liggen plat op de grond.  En dan te bedenken dat ik vorige zaterdag nog dit oogstte uit de moestuin;

7 gedachten over “Het is weer de tijd van het jaar

  1. De kerst zal wat minder wit zijn. Een kerstboom is best gezellig maar sinds drie jaar laten we dat hier achterwege (oef)

  2. Vandaag nam ik een bloeiende roos in foto. De sneeuw is ondertussen verdwenen, maar de temperatuur flirtte met het nulpunt. Aandoenlijk en zorgwekkend tegelijk.

  3. De boom staat er mooi en gezellig bij!
    Ook ik twijfel elk jaar over het zetten van een kerstboom. Het wordt meestal een kniehoog sparretje in een pot, dat daarna een jaar of wat mag overblijven op het terras.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *