Het goei leven

Ongelooflijk, dat nazomerweer blijft maar duren.img_1358 De dagpauwooginvasie is hier nog steeds aan de gang op de blauwe knoop! Heerlijk! Ik verzamelde hiervan trouwens al heel wat zaad voor de zadenruil, a ja vanaf nu krijg je bij elk berichtje daar een verwijzing naar, kwestie van nog wat meer mensen enthousiast te maken! img_1317 Maar ook deze snelle kerels waren van de partij! Ik zag 2 exemplaren heen en weer vliegen, van adhd gesproken!img_1381Verder is het volop oogststijd, van appels tot amandelnoten en hazelnoten en gewone noten! img_1368 img_1375En dan sta je daar onder zo’n appelboom en dan denk je toch even wat een gelukzak ben ik toch dat ik zelf mijn appels kan plukken! img_1333 En alsof dat nog niet genoeg is zijn er nog een hele hoop bloemekes die mee het goei weer maken! Nee, mij hoor je niet klagen hoor! img_1398 img_1396 img_1395 img_1354 img_1347 img_1340 Fijne dag!

11 gedachten over “Het goei leven

  1. Voor de fotografen onder ons kan het niet lang genoeg duren hé 🙂 Maar kom, elk seizoen heeft zo zijn charmes. Weldra herfst, de vallende bladeren, het magische avond licht en de zon opgang in de herfstbossen… zalig vind ik 🙂

  2. Wat een heerlijke tuin hebben jullie toch een streling voor de tong en een lust voor het oog. Hoop dat we nog even langer mogen genieten van het mooie herfstweer.

  3. Deze nazomer /begin herfst is werkelijk een schitterende toegift!
    En de producten, zoals hierboven: heerlijk.
    En zoveel staat nog of zelfs weer in bloei. Puur genieten, zoals je al zegt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *