Fleurig, fleuriger, fleurigst

Alhoewel, dat kun je van onze bloembollenlasagne eigenlijk niet meer zeggen. Alle ettelijke jaren zitten de bollen in deze potten en in de zomer plant ik er gewoon iets anders bovenop. Ik vermoed dat het gewoon niet ideaal is om de bollen zomer en winter in de volle zon en in de vorst buiten te laten staan. In volle grond hebben ze daar normaal gezien geen problemen mee maar die potten, dat warmt toch allemaal wat sneller op, droogt uit en weet ik veel wat nog allemaal. Het resultaat was in ieder geval niet meer wat het moest zijn. En met dat heerlijk lenteweer wilde ik ons terras toch effe een boost geven. En in het tuincentrum vond ik alles wat ik nodig had. Viooltjes in allerlei leuke kleurtjes. Enig toch!

3 gedachten over “Fleurig, fleuriger, fleurigst

  1. Absoluut, heerlijk is het. De bloesemroute in mijnen hof!

  2. ’t Kan niet op!
    Hier blijven de bolletjes wel in potten zijn, en komen elk jaar weer (met meer!) piepen. Ze zijn wel een flink stuk later dan wat je overal ziet.
    Lie(f)s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *