Dit was 2016

2016 is weeral bijna voorbij!  U ziet mij weeral aankomen met dat jaaroverzicht van mij! Krokusjes hier en Irissen daar!Wij genoten echt waar! Een tuin zonder bloemen geeft mij geen plezier.Gele of roze, van daar of van hier! In de bloemenwei steelden margrieten de show! Maar ook de voor rozen, daarvoor zeg ik hoow! De prairie geeft kleuren, dat is echt niet te doen!  Ik zou gewoon niet meer weten, wat ik zonder moet doen!  Mijn Madame daarentegen die plukte bloemen heel vaak. En zette die in vazen en potten, als je ’t mij vraagt was ’t elke keer raak.   We zagen veel vlinders en bijen en al. En ook kwakende kikkers, die zaten precies overal. Ik wens iedereen veel liefde en (tuin)geluk! Een goede gezondheid en ’t jaar kan niet meer stuk!

14 gedachten over “Dit was 2016

 1. Dank jullie wel voor de fijne reacties op deze blog. Hopelijk hebben jullie de kerstdagen goed verteerd! Op naar de volgende feesten!

 2. Leuke fotoreeks, ’t was zo te zien een mooi jaar (we vergeten die natte lente even ;-).
  IK wens je (en de hele familie) een zalige kerst en een prachtig 2017 toe

 3. Schitterend overzicht van alles wat groeide en bloeide afgelopen jaar, dit geeft met recht een rijk gevoel.
  Fijne feestdagen en een goed 2017 met veel tuinplezier!
  Groeten, Janneke

 4. Van mij mag je meer van deze jaaroverzichten plaatsen hahaha…..

  En ook voor jou en al je dierbaren, een heel fijn kerstfeest en alle goeds en moois voor 2017.

  PS er zijn bij meerdere blogs problemen met reageren. Ik kan vaak ook alleen met mijn gsm reageren. Soms kan het ook in google chroom of in Firefox

 5. Het was zowaar een jaar
  met tuinvreugd hier en daar
  een beetje veel regen
  hield tuinders niet tegen.

  Gelukkig was er ook zon
  toen de herfst haast begon
  Belgisch zomerweer, nietwaar
  maar is dat niet ieder jaar?

  Ik wens jullie dan ook van hieruit
  een 2017 vol vogelgeluid,
  een tuin vol geurende bloemen
  kortom: een jaar om te roemen!

 6. Een supertuin heb je , prachtig met al die bloemen.
  Voor jullie ook een warme kerst en een bloemig 2017 !

 7. Van dit jaaroverzicht word ik helemaal vrolijk!
  Jullie ook een mooie Kerst en een voorspoedig 2017 gewenst.
  Hartelijke groet van Zem.

 8. Fijn om al dat moois uit jullie tuin weer eens terug te zien. Ik wens jullie een warme kerst en een liefdevol 2017.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *