De sfeer komt er in

Nog 3 weken en dan zit het jaar er weeral op. Hoog tijd dus om in de juiste sfeer te komen. Moeilijk is dat eigenlijk niet. Want door de zadenruil kreeg ik de laatste weken constant leuke pakjes in de bus. Ik heb ondertussen al een hele verzameling. Met een hoop tomaten- en paprika-zaden. Maar ook veel bloemen. Geweldig vind ik dat! En ik wil iedereen daarvoor dan ook super hard bedanken. Hieronder mijn eigen verzamelde zaden die ik gul in zakjes verdeelde om iedereen die mee deed daarmee te plezieren.Ondertussen werd de kerstboom ook al binnengezet. Ik hing er ook al lampjes in, tot zover mijn bijdrage. Het versieren laat ik aan mijn Madame en de kids over. Al moet ik zeggen dat de versiering hier meestal nogal sober is. Gewoon omdat wij het zo leuk vinden. En voor extra passie hing mijn Madame deze maretak boven de deur, dat gaat wat geven!   Nog wat Kerststerren in de bloempot gemikt.  En dan kwam er ineens nog een kudde herten langs!  Ze moeten nu ook niet overdrijven hé!

10 gedachten over “De sfeer komt er in

 1. Herten ? ik dacht dat het rendieren waren 🙂
  Leuk dat je het allemaal ‘sober’ houd, dat is het mooiste vind ik.
  Overdaad schaadt hé.
  Een vrolijk & optimistisch kerst blogje

 2. Ach, die rendieren….hoe schattig! Zo mag er hier ook wel een kudde komen logeren 🙂 Als ik volgend jaar zelf genoeg hout heb dan ga ik jouw idee schaamteloos imiteren!
  Jullie nog eens bedankt voor om deze zadenruil te organiseren, voor mij was het de eerste keer en het is een waar genot om elke keer een envelopje zaadjes in de brievenbus te ontdekken.

 3. Hahahahaha….. die kudde herten bezorgde me lachstuipen hahahaha… Echt geweldig. De sterren die in de bloempot gemikt zijn gaf ook enkele lachsalvo’s 🙂 😀 “:D
  Super toch al die zaden. Een geweldig idee waar veel mensen heel blij mee zullen zijn. De opgetuigde boom zullen we nog wel langs zie komen denk ik als madamme klaar is.

 4. Inderdaad wat een creativiteit!!!… het ziet er geweldig Kerstig uit daar bij jou en je madammeke..ik vind die kudde rendieren helemaal geweldig…

 5. Als die herten ál te talrijk dreigen te worden kun je ze nog altijd in je stoof stouwen. Deden de walvisvaarders aan de zuidpool destijds tenslotte ook met pinguins!
  (en die houten sterren ga ik morgen schaamteloos plagiëren 🙂 )

 6. Die herten zijn top. Ze straks terug naar Lapland sturen, zal een ander paar mouwen zijn.
  Wij doen ook graag van maretak hangen en zo. Kissing under the mistletoe hoort bij Kerst zoals de ballen in de boom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *