De natuurlijk-rijke tuinier, that’s me!

Na jarenlang in de anonimiteit te hebben geblogd is het nu misschien toch wel eens tijd om een gezicht te plakken op de natuurlijk-rijke tuinier. Niet dat ik daar zelf voor sta te springen want voor mij draait het hier toch in de eerste plaats om de tuin. Maar dat komt dus zo. Ergens begin juni kreeg ik de vraag van het tijdschrift Tuinseizoenen of ze een telefonisch interview met me konden doen. Dat is uiteraard geen probleem en dus vertelde ik heel enthousiast over onze tuin, bezorgde wat foto’s, allemaal zaken die nog volledig binnen mijn comfortzone passen. Maar dan kwam de vraag of ze er ook een foto van mezelf konden bijzetten. Tja, daar moest ik toch wel even over nadenken. Vrienden en familie weten wel van mijn blog maar werk-gerelateerd ligt dat toch anders. Niet dat dat een probleem is dat ze dat weten, dus ja eigenlijk is dat dan ook niet zo erg. Mijn Madame haalde me ook over de streep en vond dat ik dat gewoon moest doen. Zo gezegd zo gedaan. Maar ja nu nog een geschikte foto van mij vinden. Meestal ben ik het die het foto-toestel vast heb dus echt veel foto’s zijn er niet. Tijdens de vakantie had ik mijn Madame dan toch gevraagd om een aantal foto’s te nemen. Maar eigenlijk past dat toch ook niet echt. Ik wilde toch liever een in de tuin-foto dan een vakantie-foto. En zo kwam het dus dat ik vorige week een uitgebreide, in mijn ogen dan toch, fotoshoot deed met mijn Madame als fotograaf. En om ervoor te zorgen dat je niet te hard zou verschieten als jullie me in dat boekske tegenkomen. Zet ik hem hier dus ook even; Deze foto is genomen in onze bloemenweide, waar het nu vooral geel kleurt van het Jakobskruiskruid en wit van de wilde peen. En nu hoop ik maar dat jullie je niet te hard verslikken of van ’t verschieten in een kramp schieten. Ha ha, en als we dan toch bezig zijn, noem me maar gewoon Rob 😉

In het boekje staat onze tuin als volgt omschreven; “De bijen, vlinders en hommels vliegen van bloem naar bloem, de kikkers kwaken naar hartelust in de vijver, terwijl de vogels een plekje zoeken in een van de heggen, hagen en fruitbomen rondom de tuin of badderen in het kleine riviertje. En zijn het de vogels niet, dan zijn het de kinderen wel die volop genieten van de ruimte. Alles gaat hand in hand met de natuur in de tuin van Rob en dat deelt hij maar al te graag op zijn blog www.natuurlijk-rijk.be.” Treffend toch hé!

20 gedachten over “De natuurlijk-rijke tuinier, that’s me!

 1. Pingback: Blogger van de maand in Tuinseizoen | natuurlijk-rijk

 2. Als ik al die schoon foto’s die ik van jou zie verschijnen denk ik ook dat je dat wat meer moet uitspelen hoor 😉

 3. Wat een leuke reacties allemaal. Dat valt hier reuze mee, blij dat jullie me nu wat beter hebben leren kennen en wie weet volgen er nog wel wat van die foto’s! 😉

 4. Wel wel wel… Het kan verkeren zei Bredero 🙂
  Nu kunnen we een gezicht én een naam plakken op je schitterend natuur blogje. Je Madame heeft je mooi op je tuinfoto gezet, dat mag ook gezegd worden 🙂

 5. Ha Rob, leuk je naam nu te weten en ik vind je een leuke vent. Ik heb zonen van jouw leeftijd. Ga lekker door met je blog, ik geniet van je mooie foto’s en je verhaaltjes over je tuin.

 6. Hey Rob, je naam kende ik al van de zadenruil. Maar nu ook een gezicht erbij, tof! Dat maakt het allemaal nog leuker om te lezen.

 7. Natuurlijk !
  Rob mag ook gezien mag worden, en zijn Madame, die mag er ook wezen.
  Mooie foto die ze gemaakt heeft trouwens.
  Ik ken jullie gezinnetje al langer hoor, en doe maar rustig verder zoals je bezig bent !!
  Groetjes.
  Gerd

 8. Nou, daar verschiet ik niet van hoor, zo’n mooie frisse jongeman nog.
  En jou madame kan gerust ook foto’s maken, dat heeft ze toch maar eens mooi gedaan, die foto van jou. Je kunt dit gerust aan haar overlaten..

 9. Ja, de tijden zijn voorbij dat je met een andere naam gaat bloggen.Mijn blognaam was Doortje, maar nu weet iedereen dat ik Thea heet. En foto’s van mij zijn er ook. Ik stond ook al eens in een tijdschrift. Ja, en dan voel je het al…
  Er kwam een juffrouw voor de tekst en op een andere dag een heuse fotograaf!!
  Ik neem aan dat je een tijdschrift gekregen hebt, goed bewaren!
  Het is een prachtige foto, die je Madame gemaakt heeft.

  In gedachten had ik je wat ouder geschat!!Leuk om er nu een beeld bij te hebben.

  Fijn weekend alvast.

 10. De naam kende ik al, leuk dat we het gezicht er bij krijgen. Zelf moet ik nog een hele goede fotograaf tegenkomen voor ik iets gelijkaardigs aandurf 😉

 11. Rob van natuurlijk-rijk..

  dat klinkt niet slecht

  en Madame heeft er een leuke foto bij gemaakt

  groeten

 12. Een vrolijke, blije man: Rob van Natuurlijk-Rijk!
  Leuk, zo’n interview in een tuintijdschrift. In zo’n geval past het om even je gezicht te laten zien 😉
  Hopelijk kun je het interview straks op de een of andere manier via je blog doorlinken of inscannen.
  Er is overigens bij het bloggen op internet iets te zeggen voor een zekere anonimiteit via een schuilnaam, en er is iets te zeggen voor bloggen onder je eigen naam.
  Waar je jezelf prettig bij voelt.

 13. Dan zie ik je binnenkort verschijnen in TuinSeizoen, want het magazine wordt ook hier geleverd.

 14. Aangename kennismaking en proficiat met je blog – altijd leuk om te lezen en iets bij te leren 🙂

 15. Geen onbekend gezicht voor mij 🙂 Die anonimiteit dient nergens voor, ’t is niet dat we met een ondergrondse verzetsbeweging bezig zijn die staatsgevaarlijk is 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *