Zaden van le fabuleux jardin, nr 14

Zaden van Le fabuleux jardin. Eigenhandig dit jaar geoogst en zelf ook al één of meerdere keren gezaaid, succes verzekerd dus. Met uitzondering van de knautia zijn ze allemaal eetbaar, dus kun je ze zowel in de moestuin als in de border kwijt kunt, al naargelang uw eigen goesting. De komende dagen passeren ze allemaal de revue op mijn blog, kwestie van te delen hoe ik ze zelf groot heb gekregen.

Eenjarigen :

Boomspinazie
Maanzaadpapaver
Blaassilene
Juffertje in ’t groen
Shungiku of gekroonde ganzenbloem

Vaste planten :
Muskuskaasjeskruid
Groot kaasjeskruid
Heemst
Teunisbloem
Look zonder look
Damastbloem
Kruipend Zenegroen
Welsh Onion of stengelui
Chinees bieslook
Knautia
Wil je ook meedoen met deze zadenruil, kijk dan eerst even hier!

19 gedachten over “Zaden van le fabuleux jardin, nr 14

 1. Ik ben blij om te melden dat ik bijna ieders wens kan vervullen. Had ik geweten dat het kruipend zenegroen zo’n succesnummer zou worden dan had ik veel meer zaad geoogst. Het lot heeft in het voordeel van Gert beslist. Saskia, Hilde en Heidi niet getreurd, ’t zal misschien niet de sint zijn die nog een pakje brengt , maar de paashaas zou wel eens onverwachts met een plantje kunnen opduiken. Voor de liefhebbers van de blaassilene wou ik nog even meegeven dat de portie zaadjes een beetje klein zijn uitgevallen.

 2. dag Cindy,
  Wij zijn wel geïnteresseerd in de blaassilene en de heemst…

 3. Dag Cindy,
  Ik heb interesse in enkele zaadjes van de stengelui.
  Alvast bedankt bij voorbaat.
  Groetjes,
  Eddy (nr.4)

 4. Hoi Cindy,
  Ik heb interesse in Chinees Bieslook,maanzaadpapaver,welsh onion en groot kaasjeskruid,groetjes Carolien

 5. Wauw, weeral zoveel moois!

  Ik zou graag Damastbloem, Knautia en Kruipend Zenegroen eens willen proberen.

  Grtjs,

  Gert (nr 12)

 6. Maanzaadpapaver zou super zijn, prachtige kleur in de tuin, en dan nog 1 van mijn favoriete zaadjes om aan mijn zaadcrackers toe te voegen. Muskuskaasjeskruid zou me ook zeer blij maken, en de bijtjes ook, zeer belangrijk voor mij. En om die reden voeg ik ook nog de knautia toe aan mijn lijstje.

  Groetjes
  Anneleen (nr 2)

 7. Dag Cindy,
  mij zou je blij maken met Blaassilene, Shungiku en Kruipend Zenegroen!
  groetjes
  Saskia (nr. 3)

 8. Beste Cin, je zou me heel blij maken met die blaasilene, die zaai ik graag in mijn bloemenweide. Op onze reis naar Noorwegen stond het er vol mee. Ook met die andere één-jarigen zou je me blij maken; boomspinazie, maanzaadpapaver en Juffertje in ’t groen. Ik ben nr 13;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *