Zaden van Eddy, nr 2

IMG_0922 Eddy is een echte tomatenliefhebber en heeft vele soorten in zijn bezit. Voor tomaten en aanverwanten ben je bij hem dus aan het juiste adres.
Eddy bied volgende zaden aan:

Vaste planten:
Aquilegia vulgaris (mengeling van blauiwe en witte bloemen)

Eenjarig/Tweejarig:
Papaver somniferum paars
Dipsacus fullonum

Groenten:
Tomaten: diverse soorten vlees- en kerstomaten
Paprika’s: diverse soorten (zoals Sibirskiy Knyaz, Tolstyi Barin, King of thé North, Mini-Bell Chocolate)
Peper ‘Aji White Fantasy’

Wil je zelf meedoen met de zadenruil, kijk dan eerst even hier, en schrijf je in!

9 gedachten over “Zaden van Eddy, nr 2

 1. Iedereen die zaadjes gevraagd heeft krijgt zijn zaden één van de volgende dagen opgestuurd. Ik wens jullie alvast heel veel succes ermee volgend jaar!

  Groetjes,
  Eddy

 2. Beste Eddy,

  Op Talander zijn ze verzot op Tomaten en Paprika’s. Als je zaadjes kunt missen kan je ons daar zeer blij mee maken. Ras of kleur heeft bij ons geen belang.
  Als ze maar lekker zijn. Als je wat lekkers kan missen mag je gerust wat naar ons sturen.

  Groetjes Uit Talander.

 3. Hey Eddy,

  Ik zou wel eens graag jou Papaver somniferum in men tuin willen proberen.

  Groetjes

  sVen Nr 7

 4. Dag Eddy,

  vorig jaar kreeg ik een fantastische collectie tomaten van je. Dit keer zou je me erg blij maken met paprikazaden: de Sibirskiy Knyaz en de Tolstyi Barin lijken me interessant. Ik ben nr. 3.
  Groetjes
  Saskia

 5. Goedemorgen Eddy
  Indien je nog iets kan vinden in mijn lijst, is het dan mogelijk om de King of the North te ruilen? Dit zou de ideale paprika zijn voor onze oudste, die sinds zijn hartaanval paprika’s per kg verbruikt
  mvg
  Gonda

 6. Dag Eddy, ik had dit jaar heel veel kleine tomaten. Ik ben dus op zoek naar goede vlees of roma-tomaten waar ik lekkere saus mee kan maken. Als je nog enkele, niet overdrijven hé, zaden van goede rassen hebt zou je me daar heel blij mee maken. Groetjes nr 1

 7. beste Eddy,ik ben nummer 4 en heb interesse in het zaad van de cherrytomaat,die in in de koude bak kan kweken en in rode peperzaad.
  vorig jaar had ik van jouw tomatenzaad van dark galaxy,blue gold en gold berries gekregen en die heb ik binnen opgekweekt en eind mei in de koude bak gezet.ik had een leuke oogst,geelzwarte en roodzwarte tomaten,waar ik ketchup en chutney(gemengd met pompoen) van heb gemaakt,maar de oogst was zeer laat(midden juli),waardoor veel tomaten groen bleven.daar heb ik voor een deel nog groen tomatenchutney van gemaakt,maar een deel moest ik helaas op de kompost mikken (verrot).
  Ik had ook gele komkommerzaad van jou gekregen en die had ik voor t eerst.Maar ik ben er erg enthousiast over,want alle 5 de zaadjes werden plantjes,die ik eind mei buiten heb gezet en ik had een prachtige oogst met heerlijk zoete en veel komkommertjes.een deel heb ik met uien in t zuur gezet en eten we nog steeds!erg bedankt!

 8. Alle zaden die ik al van Eddy kreeg zitten nu op hun beurt in “mijn” assortiment. Allemaal lekkere tomaten, paprika’s en aubergines.
  Wat ik graag nog zou proberen: een lekkere saustomaat, de San Marzano mislukt bij mij keer op keer. Ze rijpen niet of half of laat (nu ongeveer) en schimmelen dan ergens voor ze mooi rood zijn.
  Ook een zoete puntpaprika en een productieve, lekkere blokpaprika mag. Die witte pepertjes zou ik ook wel eens willen proberen. Ik ben nummer 6.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *