Wat groen kan doen!

Dat bezoekje aan Londen was super. Maar wat ben ik toch altijd ook weer blij om thuis te zijn. En niet alleen omdat dit echt ons plekje is, nee zeker ook omdat we hier de rust vinden in het groen. En dat “in het groen” mag je echt heel letterlijk nemen. Want niet alleen de tuin kom je vanzelfsprekend dat groen tegen. Maar ook daarbuiten laten we ons graag omringen. In de keuken staat bijvoorbeeld deze bak met paprika’s en aubergine’s. Als je nu nog een dag geduld hebt dan komen daar ook nog 2 bakken tomaten bij. Want die ga ik morgen verspenen. Daarnaast leeft mijn Madame zich ook nog uit in allerlei creaties;   Beginnen de bloembollen in mijn bakken eindelijk wat kleur te geven;   Hebben we binnen natuurlijk ook de nodige groene oases! Maak ik met plezier een collage van de schoonste bloemen in mijnen hof; En last but not least maakt mijn Madame de schoonste lentekrans die ik me kan voorstellen! Nu alleen nog het weer en dan komt dat helemaal goed!

9 gedachten over “Wat groen kan doen!

  1. “Nu alleen nog het weer en dan komt dat helemaal goed!”
    Wat mij betreft is het voor de eerste keer in jaren nog eens een maart die ik kan smaken… Het is namelijk nog eens echt maarts… Heerlijk die buien, afgewisseld met plots een zon die alle waterdruppels doet schitteren. Het prille groen dat afsteekt tegen de grijs-zwarte lucht die in de verte alweer aankomt.
    Al regelmatig verkondigde ik op mijn blogje dat ik niet van maart hou, maar dit jaar heb ik er echt van kunnen genieten!

  2. Jullie zijn echt wel groene mannen en madammen hé ? 🙂
    De lentekrans van je vrouw is echt wel schitterend !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *