Wat een zon

Laat me 3 keer raden! U hebt waarschijnlijk het afgelopen weekend ook kei hard genoten van de zon. Wat was ze geweldig en ik schotel u graag wat beelden voor. Want niet alleen de zon was van de partij, ook tal van bloemen vonden het tijd om te beginnen bloeien. Wij genoten in ieder geval met volle tuigen en dit beeld geeft dat mooi weer;IMG_4903Maar zoals wel vaker geeft zo één beeld niet geheel de werkelijkheid weer. Volgende week is het hier weer van feesten geblazen. We duimen in ieder geval dat het weer dan wat meezit, want met de 15 graden die ze voorspellen gaat dat serieus aanpassen zijn! En dus wilden we dat de tuin er toch netjes bijlag en ook de garage moest dringend eens opgeruimd en de tent klaargezet en en en. Daar kwamen ook nog wat bezoekjes bij en een feestje en we haalden onze vuurton boven zodat we ’s avonds nog lekker lang konden bijbabbelen. En voor ge het weet is zo’n verlengd weekend weeral om. Soit den hof is nu in orde. De meidoorn bloeit heerlijk in de heg; IMG_4944 En mijn Madame vindt dit het meest romantische plekske in den hof.  De doorgang is bijna dichtgegroeid met fluitekruid.IMG_4846 In de boomgaard is het ook een bloesemfeest; IMG_4885 Maar ook andere bloemen staan mooi te wezen; IMG_4793 IMG_4894 IMG_4941 IMG_4965 En dan kunnen we vanuit de keuken ook nog genieten van het af en aanvliegen van de roodborstjes met allerlei lekkers; IMG_4861 Wat denk je, ziet dat er goed uit of niet?

 

8 gedachten over “Wat een zon

  1. Dat keihard van de zon genieten was bij mij wel even anders want ik moest werken dat weekend 🙁 maar…. mijn tijd komt ook nog wel. Dit weekend vrij en het is weer herfstig tssss…….. Gelukkig kan ik wel van de mooie bloemen in je tuin genieten en ook van het roodborstje.

  2. Heerlijk, deze foto’s. En dit zomerse genoegen duurde nog tot en met gisteren!

  3. Het was een ge-wel-dig week-end. ’t Was hier ook vooral van zwoegen in de tuin. Hier is de tuin nog niet helemaal klaar, nog één week-endje doorzetten en alles is klaar. Mooie fotoreeks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *