Opgeladen

We zijn weeral een paar dagen thuis. Maar ik wil jullie toch nog even laten weten dat we vorige week een heerlijke vakantie hebben gehad in de Ardennen. tegen alle verwachtingen in hebben we super aangenaam weer gehad. Geen druppel regen hebben we gehad en dat terwijl de weersvoorspellingen er echt niet goed uitzagen. We hebben zelfs nog even getwijfeld of we wel zouden vertrekken. Gelukkig dat we gegaan zijn want de batterijtjes zijn weer helemaal opgeladen. Als ik kan wandelen in een landschap vol bloeiende heggen en houtkanten, velden vol paardebloemen, madeliefjes en pinksterbloemen dan ben ik al content. Bovendien ben ik met zoonlief 2 keer een pittige tour gaan mountainbiken, een nieuwe hobby van ons. In het voorjaar hebben we allebei een nieuwe mountainbike gekocht en sindsdien doen we geregeld een toertje. Maar in de Ardennen fietsen is toch nog wat anders dan in de platte Kempen. Maar echt super leuk en fijn dat we het samen kunnen doen. Het zijn altijd heerlijke vader-zoon momenten. En ik hoop stiekem dat de dochter binnen een paar jaar ook mee kan. Alsof dat nog geen avontuur genoeg was deden we ook nog een avonturenparcours tot wel 18 meter hoog in de bomen. Dat was helemaal kicken. Vrouwlief bleef toch liever op de grond. En deze te donkere foto kan ik hier zelfs publiceren zonder voor mijn privacy te vrezen. Links zie je me hangen terwijl de kinderen al rechts op het platformpje bij de boom staan.En amper een uur nadat we thuis waren toverde vrouwlief het eerste boeketje uit de tuin;   Soit morgen is het terug werkendag, even doorbijten dus 😉

9 gedachten over “Opgeladen

 1. Die vader zoon momentjes… dat zijn heel mooie momentjes om in te kaderen hé 🙂
  Maar 18meter hoog over een touw lopen… brrr, ik hoop echt dat jullie met een veiligheid gezekerd waren, want als je van zo hoog naar beneden knalt… ‘k mag er niet aan denken.

 2. Man, kinderen en oudste kleinkind hangen hier in de Ardeche ook graag in de bomen. Er zijn hier twee parken in de buurt. Ik blijf net als je vrouw liever op de grond.

 3. Knap zo in die bomen hangen, met geen stok zou je mij daar in krijgen, en mountainbiken ook niet meer trouwens, sinds we een keer ‘de weg kwijt waren’ in de Ardennen..en maar moesten fietsen en fietsen en fietsen en nog meer fietsen….( kwam door eigenwijze echtgenoot, die linksaf ging terwijl iedereen rechtsaf ging
  Maar voor jullie heel fijn dat de batterijtjes weer opgeladen zijn

 4. Mijn schoonouders hebben een huisje in Nadrin. Dat ligt tussen La Roche en Houffalize, een prachtige streek!

 5. leuke vader-zoon momenten of een geslaagde vakantie ..

  18 m hoog, zou ik wel aan mij laten voorbijgaan

  prettige dag

 6. Zo’n voorjaarsvakantie kent beslist zijn eigen schoonheid. En zeker in de Ardennen.
  Stoer hoor, dat boomkruinuitstapje! Ik zou overigens ook beneden blijven, níet naar mijn mannen kijken en snuffelen in de proviandtas.

 7. Om daar zo te hangen, achttien meter hoog in de bomen, is niks voor mij. Ik zou met veel plezier je vrouwtje hebben vergezeld op de begane grond. Al levert het wel een spectaculaire foto op, natuurlijk.
  Waar ergens in de Ardennen vertoefden jullie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *