Een tuin = een paradijs voor kinderen

Lekker buiten spelen.  Er zijn helaas genoeg kinderen die dat maar al te vaak moeten missen.  Gelukkig is dat bij onze kinderen niet zo’n probleem.  Kampen bouwen blijft nog altijd één van hun favoriete tijdverdrijven;  IMG_6332 Die zelfgemaakte tipitent herkent u misschien nog van hier!  Met aanbouw erbij is het een prima plekje om wat te chillen op warme dagen! En tussendoor plukken ze wat frambozen;                                                     

IMG_6513Correctie kunnen ze frambozen blijven plukken!IMG_6713Draaien het in de blender met wat yoghurt en kijk eens wat we dan na een paar uren vriezer hebben;   IMG_6657 Misschien nog een glaasje vlierbloesemsap erbij, ’t kan niet op;IMG_6356 Ondertussen nog wat fakkels maken, die niet goed werken, maar ach wat scheelt het, alleen al van ze zo bezig te zien word ik gelukkig;IMG_6302En als het echt warm is, dan gaan ze wat plonsen in ons riviertje;IMG_6856Vervelen, dat kennen wij hier niet!

12 gedachten over “Een tuin = een paradijs voor kinderen

 1. Wij gingen vroeger altijd naar die boerencampings waar je niks had, althans niks je had een heel hoop natuur en wij vermaakte ons prima!
  Heerlijk om dit zo te zien 🙂 beetje herkenbaar!!

 2. Pingback: De moestuin | natuurlijk-rijk

 3. @Isis; heerlijk hé
  @Jan; alle laat het kind in jezelf eens los 😉
  @Petra; hier tellen we al af!
  @Marthy; dat is waar maar gelukkig is er op scholen en door de overheid ook meer aandacht voor; lang leve de speelnatuur!
  @Zandeik; nee zeker weten niet!
  @Marijke; soms moet je roeien met de riemen die je hebt, maar hé dat klinkt toch ook niet slecht!
  @Zem; dat is waar, vandaag hadden we hier bij ons het verjaardagsfeestje van een neefje, zo leuk om al die kinderen te zien genieten!
  @Ellen; helemaal juist ja!
  @fruitberg; hihi

 4. Tentjes bouwen, kleedjes met mijn poppen er op. Mijn zonen: voetballen, allerlei vreemde trampoline spelletjes met bal, taarten bakken, liggen, vechten op het gras met een opblaaskrokodil…. een tuin hoeft niet groot te zijn, maar een klein stukje gras is wel erg welkom ipv tegelhof….www.groenjournalistiek.nl/gras_tuinblog

 5. Dit is het ware geluk, en niet alleen voor kinderen 😉
  Een voorrecht om op zo’n plek te kunnen opgroeien. Je zou het elk kind gunnen!

 6. Wat een heerlijk leventje hebben jou kinderen. Toen de mijne klein waren had ik geen bloemetje in de tuin maar wel een grasmat waar ze tenten konden bouwen en ravotten en tentjes konden plaatsen. en natuurlijk aardbeitjes. Heerlijke tijd. Geniet ervan.
  Fijne avond gewenst

 7. Je kinderen gaan een paar heerlijke maanden tegemoet zou ik zo zeggen. Alhoewel ik nu niet denk dat ze anders iets tekort komen.

 8. Gelukkige kinderen die dit allemaal tot hun beschikking hebben. Had ieder kind maar zo’n geluk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *