Komt dat zien; de tuinblog van de maand

Mohwadde, u had het misschien nog niet door, ik ook niet 😉 maar ik ben deze maand dus wel blog van de maand hé.  Dus dat is geweldig dat u hier dan ook nog eens komt kijken en lezen en hopelijk ook wat inspiratie opdoen. Sinds mijn NewStaPress, waarschijnlijk alleen bekend onder bloggers, iets om de statistieken bij te houden,  het een aantal maanden geleden voor bekeken hield heb ik eigenlijk geen enkel idee hoeveel mensen hier nu daadwerkelijk komen kijken (wie een goed alternatief weet of wat daar nu juist de oorzaak van is mag me dat altijd laten weten). Wat ik wel weet is dat sinds Facebook me verplichtte om van persoon te veranderen in een pagina, allé virtueel dan hé, er een pak minder mensen mijn berichten te zien krijgen. Alles kan dus helpen om een groter publiek aan te boren denk ik dan maar, ook al gaan ze precies gewoon het rijtje af, na Anne Tanne, Spinrag, Jan wilde een tuin, Muggenbeet en tal van anderen die ik hier waarschijnlijk gewoon vergeet of niet heb gezien omdat ik dan in mijnen hof bezig was, ah ja, mijn excuses alvast of nog beter vul uzelf gewoon bij in het rijtje 😉
12079556_1035763436447633_7402131158220351240_n
Wilt u dus lezen wat ze over mij geschreven hebben, soit laat het duidelijk zijn dat ik het geschreven heb en zij het gepubliceerd hebben, dan moet u hier kijken.  Maar beter nog installeer u met iets lekkers in de zetel voor de kachel en struin eens door deze blog, kijk eens bij de categorieën, de pagina’s of lees gewoon alles van a tot z. Want u weet dus nu dat dat goed is voor mijn statistieken, ook al kan ik die dus niet raadplegen, maar soit. 😉

8 gedachten over “Komt dat zien; de tuinblog van de maand

  1. Met statistieken kun je alles bewijzen ’t schijnt. Ik negeer ze dan ook volkomen, spaart een hoop frustratie 😉 Eigenwijzetuin.be stond in januari 2013 in de kijker. Of het een piek in de lezersstatistieken opgeleverd heeft weet ik dus niet… 🙂

  2. Leuk hoor! Mooi verhaal over je blog. Is toch een blijk van waardering.
    Gefeliciteerd van Zem.

  3. Er zijn nu ook geen 1000 tuinblogs om uit te kiezen, ’t is dus enigszins logisch dat ze dat rijtje afgaan. In ieder geval proficiat, jouw blog verdient zo’n vermelding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *