Waar is dat feestje

Ik liet jullie al eerder kennismaken met de voorbereidingen van ons grote feest op het einde van de zomer.  Jullie kregen ook al de namiddag-foto’s en nu dus nog een lading avondfoto’s, gewoon omdat ze te leuk zijn om niet te delen, omdat het nu verdorie al een pak frisser is en het dan altijd leuk is om foto’s van warme zomeravonden te bekijken en gewoon ook omdat ik er altijd een goed gevoel van krijg met heerlijke herinneringen van fijne mensen.  Als je zin hebt geniet dan maar lekker mee; DSC_4083Die volle maan erbij maakte het plaatje helemaal, terwijl de foto hieronder gewoon helemaal af is (ik heb hem zelf niet genomen dus dan mag ik dat luidop zeggen hé ;-);DSC_4143 DSC_4122 DSC_4103 De kleine en grote mannen spelen nageltje klop!  Wat stonden ze er allemaal stoer bij;DSC_4070Bij het vuur; DSC_4046DSC_4042 En omdat ik maar zelden goe pak op een foto, mag u ook ne keer naar mij gluren; DSC_4153

5 gedachten over “Waar is dat feestje

 1. Hah zo kunnen we ook een gezicht plakken op de natuurlijke tuinier. Waar is dat feestje, want ik zie wel foto’s maar geen adres, zo ga ik het feestgedruis nog missen 😉

 2. @ Jan Willem Steenweg
  Hamertje tik is speelgoed, niet? Nageltje klop is voor de stoere mannen. 😉

  @ Natuurlijk-rijk
  Toffe sfeerfoto’s. En ik had me je ouder voorgesteld, al kan het natuurlijk ook dat je er een pak jonger uitziet dan je in feite bent. 😉

 3. Wat is Nageltje klop, hetzelfde als Hamertje tik ?
  Gr Jan Wilde een Tuin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *