Het begin van de kleur-explosie

Regen en warmere temperaturen doen eindelijk de,groei van heel wat planten op gang brengen. En dus valt er weeral wat meer kleur te bekennen. Camassia is daarvoor heel erg dankbaar. Met zijn blauwe toefjes fleurt de boel gelijk op.Het is dan ook een onmisbaar bolgewasje in elke tuin en past precies overal bij. Zeker doen dus!

12 gedachten over “Het begin van de kleur-explosie

  1. Zeker doen een aanrader in elk geval. Ik heb nog een witte soort maar die bloeit nog niet. Ik verwacht ergens de komende dagen.

  2. Die staat hier ook erg rijkelijk op plekjes die ik minder in het oog heb, daar durven ze zelfs te woekeren!

  3. Leuke foto’s. Hier is het de dagkoekoeksbloem die de lente aankondigt, nog voor die twee andere 😉

  4. Ik zie die blauwe bloempjes hier ook overal bloeien langs de kant van de weg.maar ik kende de naam niet. Heel leuk, ik ga ze in de herfst ook kopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *