Feest in de tuin

U mag dit niet alleen letterlijk nemen. Want we hadden niet het afgelopen weekend, want toen zaten we in Friesland zoals jullie op Facebook konden zien. Maar het weekend daarvoor, hier al een potluck feestje, u kent dat wel zo’n feestje waar iedereen iets van eten meebrengt en dan krijg je een rijk gevulde tafel bij elkaar. Maar ook komende weekend staan er hier heel wat festiviteiten op het programma. We beginnen vrijdag met een slaapfeestje en zondag is het dan echt feest, want dan wordt de dochter 8 jaar. Maar ook de tuin staat er zo feestelijk bij dat ik dit berichtje graag open met een prairie-foto. Lekkere bonte kleuren!Het potluck feestje dan. We zorgden voor home-made limonade met citroen en munt.Een supergezonde spaghetti van courgette;  Een slaatje van rode biet en quinoa;  En natuurlijk nog wat hapjes vooraf. Snoeptomaatjes, wortelhummus om te dippen en wat 3 kleurige knabbel-worteltjes; Nog wat bloemen op tafel; En we konden al gauw aan tafel. Helaas moesten we door een plotse stortbui ineens uitwijken naar de garage en ik was dan ook nog in eerste instantie vergeten een foto te nemen van het buffet terwijl de mensen al hadden aangevallen. Om maar te zeggen dat het er niet voor niets een beetje rommelig uitziet. Maar de smaken waren heerlijk. Allemaal gerechtjes met groenten uit eigen tuin en met veel liefde gemaakt, dat proef je!  Hartelijke groeten Rob van natuurlijk-rijk 😉

17 gedachten over “Feest in de tuin

 1. Pingback: Kampeerfeestje | natuurlijk-rijk

 2. Pingback: Braambessenconfituur | natuurlijk-rijk

 3. Lekker gezellig, zo’n potluck feestje, wij doen dat hier ook soms !
  Je weet nooit op voorhand wat er te eten valt 😉
  Je bloemen prairie… man man man, die is supermooi zeg !

 4. Dag Zem, we hebben nog een poging gedaan om in de Coulisse te gaan slapen, maar het is al volgeboekt tot eind oktober. We zochten daarom iets in de buurt. We sliepen in Rinsumageest. Misschien jou wel bekend?

 5. Iedereen had ook nog iets te drinken en een dessertje bij. Alsook eigen borden en glazen. Zo is het heel gemakkelijk hé 😉

 6. We doen dat de laatste tijd meer en meer zo’n potluck feestjes, ook op de school van de kinderen. Altijd een groot feest en heel gezellig! Bedankt voor jullie enthousiaste reacties!

 7. Ik kende de uitdrukking ‘potluck feestje’ helemaal niet maar wij passen het hier in ons kleine dorpje vaak toe.Van harte met jullie dochter en heel veel plezier met de feestelijkheden.

 8. Dit ziet er dan ook echt heel lekker uit allemaal 😀
  Op FB kom ik niet vaak maar zal daar eens gaan kijken.
  Deze heerlijkheden zijn in ieder geval super geslaagd.
  Veel plezier met het komende feestje en alvast gefeliciteerd met de dochter.

 9. Het is weer genieten van allerlei heerlijkheden bij natuurlijk rijk!
  Ik ging even op facebook kijken en eigenlijk zag ik het meteen: de Jakobstuin van Jaap de Vries.
  Waren jullie daar in de Bed & Breakfast? Wat zullen jullie daar genoten hebben!
  Benieuwd naar de foto’s.
  Hartelijke groet, Zem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *