Feeling hot hot hot

Dat we de voorbije dagen van tropische temperaturen hebben mogen genieten, hebt u waarschijnlijk ook wel ondervonden. Zweten en blazen geblazen! Maar ook lekker genieten van de tuin. De kikkers kwaakten de voorbije nachten dat het een lieve lust was. Gelukkig kregen we zondag-ochtend nog een fikse onweersbui want verschillende planten kregen het echt wel zwaar. Ook de schapen met hunne winterfrak kon ik niet meer aanzien. Ik voelde me ineens zo schuldig dat ik prompt mijn schaapscheerder opbelde en me zaterdag-avond nog wat extra in ’t zweet werkte. Met de familie hadden we een leuk feest in onze hof. Kompleet met kubb-kampioenschap. Drie keer raden wie in het winnende team zat. Ikke dus! En op dit moment danst mijn Madame met haar wekelijks dansgroepje in onze wei. Ik ben maar al te blij als we onze tuin kunnen delen. Los nog van al de insecten en vogels die er zich naar hartelust amuseren.  In de bloemenweide is het duidelijk 1 groot feest. Ik kan daar eigenlijk geen genoeg van krijgen. Maar ook de bloemenakker begint al kleur te krijgen. Soit ik ga het kort houden want de tomaten moeten nog gediefd en opgebonden worden. 😉

7 gedachten over “Feeling hot hot hot

 1. In deze tijd van het jaar van het jaar benadert de tuin het paradijselijke.
  Ook nog dansende dames in de tuin, en beeldschone wantsen niet te vergeten.
  Het kan niet op!

 2. Jullie bloemenweide mag zeker gezien worden, wat een kleurenweelde !
  Volgende keer een foto van de dansende nymphen in je tuin ? 🙂

 3. Hier in totaal de volle 2,5 mm water gevallen gedurende het week-end. De regenwolken passeerden ten oosten (1 x) en ten westen van Hakendover (2x)

 4. Gelukzakken wat die bui van zondagochtend betreft. Aan de kust is nog steeds geen druppel gevallen. Het is hier sproeien of verschroeien.

  Mooie waarneming, die pyjamawantsen. Nog maar zelden gezien alhier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *