Een streepje zon

Vandaag kwam eindelijk nog eens de zon piepen en dus plofte er vanalles uit de grond. De eerste kro-kus-jes laten zich zien en de Hamamelis stond te schitteren in de zon. Die Hamamelissen vind ik altijd mooi tegen een blauwe achtergrond. Ik ben al begonnen met het kort knippen van de borders want ik wil natuurlijk niets missen van dat bollenspektakel. Vooraan ontdekte ik ook al de eerste sneeuwklokjes maar toen had ik mijn fototoestel al weggelegd. Loop even mee op zoek naar kleur;

5 gedachten over “Een streepje zon

  1. Dat is nu echt hetgeen ik geleerd heb door te bloggen, dat er regionale verschillen zijn. Ik ga je misschien nog meer jaloers maken want er komen nog nieuwe foto’s aan. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *