Een echte Miss in mijnen hof.

Lap, nu zit ik met een echte Miss in mijnen hof! Mijn Hamamelis intermedia Jelena word door het arboretum in Kalmthout verkozen tot één van de finalisten van de Miss verkiezing van dit jaar. En dat met de tweede foto;

De jury schreef er het volgende over; Rob van Natuurlijk Rijk zond verschillende beelden van de oranje toverhazelaar Hamamelis x intermedia ‘Jelena’ in zijn tuin in via Facebook en Instagram. De jury koos dit beeld. “Het samenspel van kleuren en texturen maakt dit een interessante combinatie: de toverhazelaar brengt extra licht in een decor van grassen, mossen, en omringende gebouwen. Het toont bovendien hoe veelzijdig je een toverhazelaar kunt toepassen in de tuin.”

Tja, daar kan ik niet meer aan toevoegen. Maar dat geeft me de gelegenheid om nog wat extra foto’s te posten. Ik herstelde namelijk het bovenste blad van mijn Madame haar werktafel en dat zag er een paar weken geleden zo uit.

En nu maar hopen dat die Miss geen kapsones begint te krijgen!

3 gedachten over “Een echte Miss in mijnen hof.

  1. Proficiat Rob. Mooie foto met de grassen en mossen, het gebouw erachter vind ik wat minder. Heb juist hetzelfde probleem. Als ik een foto maak van de toverhazelaar (de onze is veel groter) staat op de achtergrond het huis van onze buur..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *