De zomer laat op zich wachten

Het ziet er niet meteen naar uit dat de zomer volgende week gaat losbarsten en dus is het qua kleur-explosie ook nog geen super uitbundig feestje. Maar ondertussen genieten we dan maar van een trage opbouw en hé dat is ook leuk hé. Een voordeel is dat het er allemaal super fris uitziet. Een nadeel is dan weer dat de slakken het nog steeds naar hun zin hebben, ik blijf dus doorgaan met ze te verzamelen en me daar soms ook wel wat druk in maken. Maar nu even gewoon genieten!

8 gedachten over “De zomer laat op zich wachten

  1. Dank je Dirk, als ik voorbij de Aldi passeer dan weet ik wat te doen!

  2. Ze zijn er weer volop, het is echt niet bij te houden! Grrrrrr!

  3. Die slakken , oneindig veel zijn het er en ze eten wat ze niet mogen van mij en wat ze wel mogen eten hoeven ze niet☻

  4. Je tuin is een paradijsje Rob !
    De slakken… tja, die slijmerige beestjes hebben evenveel recht om te leven zoals jij hé ? Mijn ‘oplossing’ voor dat slakken probleem is potjes (of doorgesneden plastiek flessen) , gevuld met goedkope cara-pils (uit den Aldi) in te graven in mijn wilde bloemen & onkruid tuin. De slakken kruipen met plezier in de bier-potjes en verzuipen een genadige dood in dat goedkoop fluitjesbier 😎

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *