De herfst is zo gezellig

Als het weer niet al te best is, maken we het binnen extra gezellig. De kachel ging voor het eerst aan. Na een tijdje kregen we het wel zo warm dat we de achterdeur maar hebben open gezet.img_1441 We speelden gezelschapsspelletjes, waar ik serieus afgedroogd werd. img_1442 En we dronken onze favoriete thee uit onze kruidenbak; citroenverbena, citroengras en citroenmelisse. Een hemelse combinatie. img_1198En als afsluiter bakten we pannenkoeken! img_1443 Van een luie dag gesproken!

9 gedachten over “De herfst is zo gezellig

  1. De eerste écht koude dagen zijn begonnen. En jullie maken er meteen een warm feestje van!

  2. Als het buiten kouder wordt, wordt het binnen weer genieten. Wij hadden het er vanavond net over dat de kachel weer aan moet, met andere woorden F. wil de kachel al aanmaken, ik vind het nog net niet koud genoeg.

  3. Die warmte kan nog even wachten tot het echt winter is, bij -10 of zo 🙂 Maar pannenkoeken met stukjes appel… njammie !

  4. Hier ging de kachel gisteren ook voor de eerste keer aan! Ik vond het heerlijk. Met de nieuwe gierijzeren theepot die ik van mn beste vriendin kreeg om op de kachel te zetten. Lekker zweten wel na een tijd waar ik helemaal geen last van had maar vriendlief zat snel in zomertenue, de katten zochten koelere plaatsen op en de konijntjes in de keuken liet ik lopen zodat ze ook wat verder konden. Maar heerlijk toch die herfst!

  5. En deze boer ploegde voort. Doch ’s avonds waren er bubbels met versnaperingen en ander lekkers. Hà!
    P.S.: Waar is het obligate schapenvachtje voor de haard? 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *