De bewijzen op tafel

Bij of er alleen maar gefeest en reisjes ondernomen worden. Dat kwam toch wel even aan. Want ondertussen stond ik me daar wel danig in ’t zweet te werken. Wacht even dan leggen we de bewijzen gewoon op tafel onder de vorm van een voor en na foto; IMG_2273 Zoek de 12 verschillen; IMG_2324 Dat is toch duidelijk genoeg mag ik hopen. Zo’n twaalf boomkes, allé nu ben ik mijn eigen werk weer aan ’t minimaliseren!  Zo’n 12 bomen werden omgedaan en dat allemaal ten behoeve van meer licht voor de moestuin in de vorm van ochtendzon, olé!  Waarschijnlijk denkt u nu hetzelfde als ik bij deze laatste foto, inderdaad!  Wat een mottig zicht op onze buren van de manege, qua koterie en dergelijke kunnen ze er wat van.  Maar geen betere oplossing om dat weg te werken dan een goede haag!  Onder het mom van er kan altijd nog een metertje haag bij, werd er zomaar eventjes 22 meter beukenhaag bijgezet.  Een mens moet bezig blijven nietwaar! IMG_2289En omdat ik dan toch bezig was heb ik mijn kadootjes ook maar ineens opgehangen!  Een voederhuisje voor de eekhoorns, al heb ik vooral het idee dat mijn Madame dat kei schattig vindt; IMG_2293 En nog wat huisjes voor de wilde bijen; IMG_2290 Qua bewijs kan dat toch tellen, niet?  En wie nu nog commentaar heeft mag hier wat hout komen klieven 😉

 

9 gedachten over “De bewijzen op tafel

  1. Whahahahaha…. wie nu nog commentaar heeft mag hier wat hout komen klieven 😀 😀 wel een leuke buiten bezigheid hahahaha…
    Erg leuk huisje voor de eekhoorns en de bijtjes. Je tuintje is ook heel mooi en ik geloofde je zo ook wel,hoor zonder dit bewijs maar het zijn wel weer mooie fotokes 😉

  2. Dat lijkt er al wat meer op. Nu mag je weer op reis gaan, enfin op zijn minst op week-end.
    Hier zijn ook bergen verzet gedurende de kerstvakantie, ’t was er echt het weer voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *