Blijf in uw kot #corona #nr13

Volgend jaar met de Paasdagen zullen we ongetwijfeld terugdenken aan dit jaar. Want een Pasen zonder familie dichtbij is toch een beetje vreemd niet. Misschien wat bloemekes om het leed te verzachten? Awal ik schiet er meteen wat op jullie af. Tulpjes dan maar. Waarbij ik me afvraag hoe die ene rode tulp tussen al die witte is gekomen.

8 gedachten over “Blijf in uw kot #corona #nr13

 1. Deze pasen gaan we ons nog lang heugen , daar ben ik zeker van.
  Wij hadden een gezellig tuin-praat avondje met onze geburen. Ieder bleef in eigen tuin, tussen ons was 8 meter en 15 meter afstand met de 3 buren. Het was dus veilig en ok πŸ™‚
  De eerste foto… zalig gewoon ! De non-conformist in levende lijve πŸ˜‰

 2. Die rode tulp is een echte dissident, alleen daarom al handhaven πŸ˜‰
  Maar het was een merkwaardige, familieloze, Pasen.

 3. De uitzondering op de regel zeker?
  Wat je zegt over een Pasen zonder de familie klopt wel. Vandaag gingen we toch even langs bij mijn moeder, want 13 april is haar verjaardag. Een beetje vreemd, zo je verjaardagswensen vanop vijf meter afstand toewensen. Ik hoop dat het in ’21 weer normaal kan.

 4. Een verkeerd voorgesorteerde bol, vermoed ik. Kan gebeuren, maar het levert wel een speciaal plaatje op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *