Blijf in uw kot #corona #nr12

Dames en heren, het zijn niet de appelen, maar de peren die vandaag voor het mooie zicht zorgen. En wat een bloesem-feest is het weer. Met zo’n hoogstammen moet je wat meer geduld hebben. De meeste van deze bomen plantte ik 8 jaar geleden, maar er zijn er ook al verschillende vervangen omdat ze om één of andere reden doodgingen. Maar hé we zijn hier niet om het over slecht nieuws te hebben hé, nee begot, het is een waar bloesemfeest, zomaar in onzen hof. En dan moeten de kersen en als laatste de appels nog komen! Moesten we niet allemaal in ons kot blijven ik had hier zowaar een bloesem pick nick of een bbq georganiseerd, want daar is het ook weer voor, waarop jullie allemaal mochten komen. Maar ’t zal dus voor een andere keer zijn. deze keer zullen jullie het moeten doen met deze beelden, ook niet slecht volgens mij!   In de heg herkent u misschien nog de laatse bloeiende sleedoorn, maar vooral het krentenboompje in volle bloei;  Maar ik wijk af, want we gingen het deze keer vooral over deze beauty’s hebben; 

5 gedachten over “Blijf in uw kot #corona #nr12

 1. Je tuin is een bloesemfeest an sich !
  Zalig mooi !
  Het beloofde gardenfeest,… het staat genoteerd Rob ! 😉

 2. Prachtige foto’s weeral! Doet me eraan denken dat ik ook nog zo’n bloempotjes moet ophangen in mijn nieuwe boompjes. Dankjewel Rob!

 3. elk jaar trekken we naar haspengouw, maar dit jaar zal dat niet gaan vanwege het virus…
  ik vind het fijn om hier zo’n spektakel te zien in jouw tuin..
  dank je wel die gardenparty…. dat was vást een heel gezellige geworden 🙂 🐞

 4. Bloesems zijn ware schoonheden, doch helaas van korte duur. Voor je er erg in hebt, begint het te “sneeuwen” in de tuin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *