Bijzonder logeren

Afgelopen lang weekend trok ik er met mijn Madame een nachtje tussenuit. Uiteraard nadat we eerst voor de kinderen een onderkomen hadden gevonden. Allé eigenlijk begon het allemaal met het feit dat de dochter bij een schoolvriendje bleef slapen. De zoon, 14 jaar had samen met de buurjongens een ganse namiddag op hun zelf gemaakt vuur anex open oven pizza zitten bakken en besloten bij de buren de tent op te zetten voor de nacht. Om maar te zeggen dat we uiteindelijk toch iets later vertrokken dan voorzien naar ons bijzonder logement. Om het helemaal romantisch te maken haalde ik de tandem uit de garage en fietsten we dus met z’n tweetjes naar het meest afgelegen logement dat er in ons dorp te vinden is. Maar ook dat klopt eigenlijk niet want in ons dorp, midden in de bossen bevindt zich de eerste paalcamping van Vlaanderen, ondertussen al lang niet meer de enige. In principe mogen er maar 3 tenten staan, maar tegenwoordig en zeker in zo een verlengd weekend lijkt het meer op een kleine mini-camping. Nee, wat waren we blij dat we even later bij onze pipo-wagen aankwamen.  Ook binnen ziet het er erg gezellig uit.  Onder het motto back to basic, back to nature genoten wij hier volop van de rust. De naam nachtzwaluw is trouwens niet voor niets gekozen. We zagen er bij valavond 2 vliegen. Ook zagen we een 5 tal hertjes door de wei lopen. Onder het geluid van bos-uilen vielen we uiteindelijk in slaap. ’s Morgens werden we dan weer wakker van een uitgebreid vogel-concert en voelden we ons herboren. Wil je ook een nachtje boeken kijk dan eens  hier! 

De omgeving loont zich trouwens prima om te wandelen. De Talanderwandeling werd in 2014 nog verkozen tot wandeling van het jaar. En voor diegene die aan geocachen doen kan ik mijn Talanderwandeling van harte aanbevelen. Of spreek ik nu Chinees voor jullie 😉

8 gedachten over “Bijzonder logeren

  1. Als je ziet hoe weinig een mens nodig heeft om perfect gelukkig te zijn 🙂
    Die wandeling staat alvast genoteerd. Bedankt voor de link 😀

  2. Back to basics: menigeen vindt het heerlijk. Waarom mensen dat dan niet meer toepassen in hun privéleven, is me een raadsel.

  3. Dat was nog eens een romantische locatie, heerlijk rustig samen op een prachtplek. En de kinderen ook blij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *