Zot veel bessen en oogst en vlinders

Het is een ongelooflijk bessenjaar. Het lijkt wel alsof het maat blijft komen; frambozen, rode bessen, jasta-bessen, zwarte bessen, knoezels, … ik kan me niet herinneren dat er een jaar was met zoveel oogst. Het meeste eten we meteen op, of draaien we onder de granola of onder de yoghurt. De rest vriezen we in voor later.  Het extreem droge weer maakt dan weer dat ik nog nooit zoveel water in de moestuin heb gesproeid. Gelukkig oogsten we al heel wat en maken we er ook heel wat lekkers mee; En dan zijn er ineens ook terug vlinders, wat zeg ik een massa vlinders. Ik zag al vanalles; koolwitjes, oranje en bruine zandoogjes, citroenvlinders, distelvlinders, blauwtjes, gehakkelde aurelia’s, dagpauwogen en de koninginnepage;

5 gedachten over “Zot veel bessen en oogst en vlinders

  1. Wat een fruit & groenten rijkdom zeg ! amai ni !
    Ik krijg waarempel honger als ik je foto’s zie 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *