Zaden van Saskia, nr 3

Saskia heeft volgende zaden verzameld en wil deze graag delen.

Vaste planten

Heuchera (Purperklokje, mix), Aquilegia (Akelei, mix), Salvia

Tomaten

Avuri (ook te vinden onder de naam Aviuri), Black & Red Boar, Black Cherry, Black Krim, Black Russian, Blush, Brandywine, Burgess Stuffing,Bychok, Chermomor, Cleota Pink, Coral Queen, Dansk Export, Donskoi, Joe’s Plum, Liguria, Russian Persimom, Reisetomate, Sacharnaja Sliwa Krasnaja, Saint Pierre, Shapka Monomakhma, Summer Cider Apricot, Turks Muts

Paprika
Blue Jay,
Elephant Ear, Faludi, Lipstick, Purpurnij Kolokol, Sweet Banana

Pompoenen

Blue Hubbard, Kabocha, Sweet dumplings, Uchi Kukuri

Wil je ook meedoen met deze zadenruil, kijk dan eerst even hier!

 

14 gedachten over “Zaden van Saskia, nr 3

 1. Dag Saskia, je zaden zijn gisteren aangekomen. je hebt me wel heel hard verwent!!! Bedankt voor de vele zaadjes!

 2. Altijd feest als je de brievenbus opendoet en er zit een envelopje zaadjes in 😀 Goed aangekomen, bedankt voor de extra pompoentjes, daar gaan we van genieten

 3. Ik doe de zaden eind deze week op de post. Het ziet ernaar uit dat ik ook dit jaar weer iedereen kan geven wat hij/zij gevraagd heeft 🙂

 4. Hoi Saskia,

  Mij maak je dit jaar blij met de Russian Persimom, turkse muts, Akelei mix,
  Blue Jay, Purpurnij Kolokol

  Grtz

  Sven Nr 6

 5. Hoi Saskia,
  Ik zou blij zijn met jouw pompoenzaad,uchi kukuri en blue hubbard.
  groetjes Carolien ,nr 7

 6. Dag Saskia, met tomaten en paprika’s maak je me altijd blij. je ziet maar wat je kan missen. In ieder geval wil ik je er al erg hartelijk voor bedanken. Ik weet dat je altijd veel zorg besteed aan je zadenzakjes. Waarvoor dank. Ik ben nr 13

 7. Saskia,

  de bladen van het Purperklokje en de geur van Salvia zijn echt top!
  Dus, ja graag die twee! 🙂

  Herfstige groeten,

  Gert (nr 12)

 8. Beste saskia,

  ik krijg honger als ik die groetjes van jou opzoek 🙂 Ik heb geen nog serre en kweek paprika en tomaatjes voorlopig onder het afdak in potten, niet altijd even succesvol 🙂 Ik heb vooral interesse in de sweet banana paprika, en de sweet dumpling en large blue hubbard pompoenen.

  Groetjes
  Anneleen (nr 2)

 9. Ik zou zeggen verras me met een paprika en een tomaatje, maar de heuchera en de salvia zie ik ook wel zitten. (nr.14)

 10. Dag Saskia, ik verschiet er altijd van hoeveel tomatenzaden je in de aanbieding hebt. Jou serre wil ik wel eens zien. Je zou me blij maken met enkele leuke soorten. De paprika’s waren dit jaar een succes maar ik heb helaas geen zaad verzameld. Dus dat mag ook. Alvast bedankt. nr 13

 11. Hallo Saskia,
  Mag ik van jou de tomaat Sacharnaja Sliwa Krasnaja en de pompoen Sweet Dumplings proberen? Bedankt vast!
  Groetjes, Leonie (nr. 8)

 12. Paprika Lipstick graag! En een lekker tomaatje mag er ook bij. Kies zelf maar ééntje, ik heb van jouw collectie alleen maar Black Cherry zelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *