Zaden van Gonda, nr 8

IMG_0922 Gonda heeft een uitgebreid lijstje met tomaten, kruiden en paprika’s in de aanbieding om te ruilen;

Tomaat
Amana pink
Black zebra
Bychoc
Coral Queen
Densk Export
Eagle’s beak
Joyau d’Oaxaca
Mawlenowe
Noire de Crimée
Osu Blue
Roma
Rose
Rose de Berne

Cucumis metuliferus of de gehoornde meloen

Levisticum officinale of Lavas

paprika
Paprika bruine chocolade
Paprika Caribbean Red

Wil je zelf meedoen met de zadenruil, kijk dan eerst even hier, en schrijf je in!

 

 

 

6 gedachten over “Zaden van Gonda, nr 8

 1. Dag Gonda,
  Als je wat paprika carribean red kan missen dan wil ik die graag. Ik ben ook op zoek naar een lekkere romatomaat. Suggesties (en zaden 😉 ) zijn welkom.

 2. Dag Gonda,
  De Eagle’s beak en de Rose de Berne ken ik nog niet. Die zou ik wel eens graag proberen. Ik ben nr 3.
  groetjes
  Saskia

 3. Dag Gonda, als je nog een paar zaadjes kunt missen van de gehoornde meloen, dan zou je me daar een groot plezier mee doen. Wil die hier ook wel eens proberen op een heel zonnig plekje in de tuin. Alvast hartelijk bedankt! Ik ben nr. 2.

  Groetjes,
  Eddy

 4. Dag Gonda,

  Ik ben blijkbaar niet alleen die; gehoornde meloen lijkt me ook wel eens iets om te proberen.

  MVG

  sVen Nr 7

 5. Hallo Gonda, de meloen maakt we wel heel nieuwsgierig, is hij lekker en kan hij buiten gekweekt worden, zoja ben ik wel geïnteresseerd. Ik ben ook nog op zoek naar een goede vlees- of romatomaat, en aangezien mijn serre met 3 meter uitgebreid wordt kunnen daar ook nog wel wat paprika’s in 😉 Alvast bedankt en hopelijk kan ik je ook met iets blij maken. Ik ben nr 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *