4 gedachten over “Zaden van de biodiverse tuinier, nr 9

 1. Leuk gedaan zo met de letters geschreven in zaadjes 🙂
  Geweldig leuk idee om dit met elkaar te ruilen 🙂

 2. Ik heb interesse in lathurus,purperrode klaver en beemdooievaaisbek.ik ben nr 4

 3. Dag,

  Wat een mooie waardeplanten. Ik heb zelf 2 volkeren en weet hoe belangrijk de juiste planten kunnen zijn voor de bijen. Met een vrij natte tuin met moeras (vijver) zie ik hier enkele mooie plantjes bij die me wel aanspreken. Waaronder de Paarse morgenster, schoepkruid, leverkruid, grote kattestaart, beemdooievaarsbekje en betonie.

  MVG

  Sven nr 7

 4. Dag Bart,
  wat een mooi aanbod! Ik wil zo veel mogelijk bijen naar de tuin lokken en ik heb een zuidhelling met grassen die nog wel wat bloemen kan gebruiken. Ik heb vooral interesse voor: Paarse morgenster, Boslathyrus, Reuzenscabiosa, Purperrode klaver, Leverkruid, Betonie en Beemdooievaarsbek. Weet niet of ik zaden heb waarmee ik je blij zou kunnen maken (nr 3) … Het zijn vooral moestuinzaden.
  Groetjes, Saskia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *