Werkt af

Echt wat is dat nu toch voor een weer, ne mens zou voor minder de winterblues krijgen.  Gelukkig valt er binnen nog ’t een en ’t ander af te werken,dochterlief’s slaapkamer bijvoorbeeld, weetenog?    Waarschijnlijk wel want dat is tot nu toe het meest bekeken berichtje op deze blog, echt dat is niet goed voor mijn ego hoor, een tuinblog en het meest populaire berichtje gaat dan over de nieuwe slaapkamer van dochterlief.  Nee dan kan ik voor de echte tuinliefhebbers, dit berichtje toch eerder aanraden!  Maar er was dus nog wat werk aan aan dat toch al gezellig kamertje.  Nu moet ik eerlijk gezegd toegeven dat mijn werk eerder beperkt bleef tot het inkorten en schilderen van een schapke.  Alle lof gaat dus naar mijn Madame die tegenwoordig met haar brei- en haaknaald zo goed overweg kan dat ze daar gewoon alles mee kan maken!  Een stel neerhofdieren bijvoorbeeld! Of wat dachte van deze poef;   En hier ziede mijn werk dan, klassewerk zoals je ziet 😉 Om het geheel af te maken werden er nog wat kerstbollen gehaakt, maar wat doede met kerstbollen als ’t geen Kerstperiode is, awel dan hangde die gewoon ergens;  

En kaderkes moeten we ook al niet meer kopen;  En dit is zonder twijfel het schoonste beest dat er hier op ons erf rondloopt; dat krijgt dus vaneigens ook zo’n schoon poefke onder haar gat!  Echt bij mij worden er niet zo veel eieren onder gelegd hoor!

4 gedachten over “Werkt af

  1. @De zandeik; merci, merci!
    @Madame boerenerf; ze gaat er haar werk mee hebben 😉
    @Menck; dat had ze beter gedaan ja, brrrr!

  2. Het doet me denken, mijmeren bijna, aan de tijd dat mijn madam nog beren breide. En als er tijd over was: dikke truien voor mij. Had ze deze winter maar gebreid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *