Voor u getest en goedgekeurd

Nog één dagske en dan begint de krokusvakantie, voor sommigen ook wel de carnavalsvakantie, afhankelijk van welke pet of zot hoofddeksel u opzet.  Voor mij hoeven al die carnavalstoestanden niet en dus geef ik u met graagte enkele tips die door ons de voorbije weken met het natuurlijk-rijk label zijn goedgekeurd 😉

Een super tip is alvast het klankenbos in Neerpelt. Alle dagen vrij te bezoeken en onderwege kom je zo’n 13 klankinstallaties tegen. Vlakbij ligt ook nog eens een fijne speeltuin; de scoutsrally, alleen al bij de naam weet u dat dat een goede plek is, of trap ik nu chiro en andere jeugdbeweging minded mensen op hun tenen 😉 En zo hebt u al snel een fijne namiddag gevuld. IMG_2470 IMG_2474De klankinstallaties spreken tot de verbeelding en zorgen voor een leuke interactie. Enkel spijtig dat je halverwege langs een drukke verkeersweg, dan heb je wel zoiets van wat een irritante klanken zijn me dat hier. Maar verder niets dan goede woorden over dit fijne initiatief! IMG_2484 IMG_2546Nog getest en goedgekeurd is het natuurmuseum in Tilburg.  Niet voor niets uitgeroepen tot tweede beste kids-museum van Nederland.  We brachten er deze toiletstickers van mee 😉 IMG_2563 IMG_2562 Fijne vakantie!!!

8 gedachten over “Voor u getest en goedgekeurd

  1. Voor mij allemaal nieuw maar ik woon dan ook niet in België.
    Ik vind dit wel erg leuk om te lezen want we gaan er nl wel weer naar toe (voor vakantie dan hé)

  2. Het klankenbos kenden we al, en voor het natuurmuseum is zoonlief iets te oud… Maar zoonlief is dan wel weer ‘piep-verantwoordelijke’ bij JNM Zandland, dus wellicht een tip voor hun jaarlijkse daguitstap. (Alleen: geraak maar eens met het openbaar vervoer vanuit de Zuiderkempen naar Tilburg…)

  3. ’t is dat die pubers van mij zo’n leuke dingen allang ontgroeid zijn. Een aantal jaar terug zouden deze tips zeker in overweging genomen worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *