Van oud naar nieuw

Zo, hier zijn we dan, 2020, een heel nieuw jaar ligt voor ons. En aangezien tuinieren vooruit kijken is heb ik de eerste bloemen reeds gezaaid en in dit geval ook al verspeend. De Echinacea Purpurea heeft namelijk de eigenschap dat hij niet elk jaar trouw terug komt. En dus zaai ik tussendoor maar wat extra plantjes, zodat we toch zeker van deze prachtige bloemen kunnen blijven genieten. En ondertussen genieten we nog even van de oude tuin. Ik zie al heel wat bolgewasjes verschijneen. Dus als ik ergens tijd vind begin ik toch al stilaan op te ruimen. Tot zover blijft het genieten van 50 tinten bruin en grijs. Deze foto-reeks kwam er na het posten van kleurrijke foto’s van afgelopen zomer en de vraag hoe het er nu dan uitziet. Ik vind het in ieder geval genieten. Maar oordeelt u vooral zelf. Deze foto’s komen uit de voortuin die pas in april werd aangelegd. Dus sommige stukken moeten nog wat meer body krijgen;   Dit is van de tuin die in 2018 werd aangelegd;  Mijn beste wensen voor 2020. Laten we er een mooi, gezellig en groen jaar van maken!

10 gedachten over “Van oud naar nieuw

  1. Haha dat is leuk om horen. Zo oud ben ik nog wel niet vermoed ik 😉

  2. Je eerste bloemekes die je gezaaid hebt, doen me denken aan mijn vader zaliger, die elke vensterbank bezette met zijn isomo bakken gevuld met zelfgemaakte bosgrond, om zijn plantjes te zien groeien 🙂
    Je mag met recht en rede trots zijn op je tuin !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *